Esports

Hjallis tähdittää Turun uutta pelitapahtumaa – Suomen mestarit kruunataan kuudessa pelissä

Julkaistu:

ESPORTS
Hjallis Harkimo kokeilee eri pelejä lauantaina Grail Quest -tapahtumassa, joka alkaa tänään Turun Gatorade-areenalla.
Turku on yksi Suomen suurimmista kaupungeista, mutta massiivisia pelitapahtumia siellä ei ole syystä tai toisesta järjestetty.

Nyt tilanteeseen on saatu korjaus, kun Grail Quest -tapahtuma valtaa TPS:n kotihallina tunnetun Gatorade-areenan 19.–22. lokakuuta.

Ensimmäistä kertaa järjestettävän tapahtuman vetonauloja ovat kuuden eri pelin SM-kisat, striimiboksi, torstai-illan pelimusiikkikonsertti sekä Hjallis Harkimo.

Hjallis kokeilee tapahtumapaikalla sijaitsevassa striimiboksissa lauantaina eri pelejä, joista hän kertoo omat mielipiteensä omaan tyyliinsä suorasanaisesti.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Striimiboksin tähdet tapahtumassa Hjalliksen ohella ovat Nina ”Ninaonilo” Laitiala ja Eetu ”eeddspeaks” Pesonen. Mukana on lisäksi Tuho, Luugi ja TurunMarkku.


SM-kisojen palkinnot 12 800 euroa

Tapahtumassa kruunataan uudet Suomen mestarit MOBA-peleissä Dota 2:ssa ja League of Legendsissä, FIFA 18- ja NHL 18-urheilupeleissä, Tekken 7 -tappelupelissä sekä Stepmania-tanssipelissä.

Dotassa ja LoLissa kisataan 4 000 euron palkintorahoista, muissa peleissä palkinnot ovat 1 200 euroa. SM-kisoja voi seurata maksulliselta Elisa Viihde Sport 1 -kanavalta tai ilmaiseksi Twitchistä.Tapahtumassa järjestetään myös pienempiä turnauksia muun muassa Overwatchille, Counter-Strike: Global Offensivelle ja Rocket Leaguelle.

Täyttyykö kävijätavoite?

Keskiviikkona Grail kertoi Twitterissä, että tapahtumaan on myyty tuhat lippua. Kävijätavoitteeseen on matkaa vielä.

– Meillä on 550 konepaikkaa ja koko kävijämäärän pohjatavoitteeksi on asetettu 1 800. Haluamme siis kääntää perinteisen "laneille tulee puolet konepaikallisten määrästä katsojia" -asetelman päälaelleen ja haemme tuplasti sen verran muita kävijöitä, sanoi syyskuussa Grailin markkinointipäällikkö Niklas von Schöneman Ilta-Sanomille.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt