Jennifer Lopezin jymy-yllätys: Pelijoukkueen mannekiiniksi ja sijoittajaksi

Jennifer Lopez, Marshawn Lynch ja Alex Rodriguez ovat sijoittaneet yhdysvaltalaiseen kilpapelijoukkueeseen.

Jennifer Lopez ja hänen miesystävänsä, baseball-tähti Alex Rodriquez, ovat sijoittaneet NRG-pelijoukkueeseen.

Yhdysvaltalainen esports-organisaatio NRG Esports on saanut 15 miljoonan dollarin sijoituksen todelliselta tähtiryhmältä.

Joukkueeseen ovat sijoittaneet muun muassa laulajatähti Jennifer Lopez sekä huippu-urheilijat Marshawn Lynch, Shaq, Alex Rodriguez ja Michael Strahan. Myös Twitterin toimitusjohtaja Anthony Noto kuuluu NRG:n sijoittajiin.

NRG edustaa San Franciscoa uudessa Overwatch League -liigassa, jossa kilpailee yhteensä kaksitoista joukkuetta. NRG maksoi miljoonaliigaksi tituleeratun OWL-sarjan kisapaikasta 20 miljoonaa dollaria.

Joukkue on nyt esitellyt OWL-liigajoukkueensa kokoonpanon videolla, jossa puhuvat muun muassa joukkueeseen aikaisemmin sijoittanut Shaq sekä Lopez.

– Tänään on se päivä jota te kaikki olette odottaneet, kertoo videolla Shaq.

NRG:n ykköstähti on 17-vuotias Jay ”sinatraa” Won, jonka vuosipalkka on vahvistamattomien tietojen mukaan 150 000 dollaria.

Jos video ei näy yllä, katso se täältä.

San Franciscon Overwatch-joukkueen kokoonpano:

Overwatch League -liiga alkaa Los Angelesissa joulukuussa näytösotteluilla ja toden teolla pelit alkavat 10. tammikuuta, jolloin ensimmäisen liigakauden runkosarjaa alkaa.

NRG tunnetaan Overwatchin ohella muun muassa Counter-Strike- ja Rocket League -joukkueistaan sekä Hearthstone-pelaajistaan.

Overwatch Leagueta pelataan tulevaisuudessa San Franciscossa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?