Iso julkistus tulossa: Hjallis Harkimo ja Joel Harkimo mukaan uuteen hittibisnekseen - Esports - Ilta-Sanomat

Iso julkistus tulossa: Hjallis ja Joel Harkimo mukaan uuteen hittibisnekseen

Hjallis ja Joel Harkimo kertovat suunnitelmistaan kilpapelaamisen parissa maanantaina Turussa.

Joel ja Hjallis Harkimo pitävät tiedotustilaisuuden Turussa tulevana maanantaina.­

14.9.2017 10:08

Vuoden suurin kilpapelaamiseen liittyvä suomalaisjulkistus kuullaan maanantaina 18. syyskuuta Turussa.

TPS:n kotihallilla Gatorade Centerillä kello 11 alkavassa tilaisuudessa esports-suunnitelmistaan kertovat Hjallis Harkimo ja hänen poikansa Joel Harkimo. Tilaisuudessa Harkimot kertovat, miksi ja miten he aikovat loikata mukaan kilpapelaamiseen.

Harkimoilla on jo suora yhteys kilpapelaamiseen Hjalliksen perustaman Starsquad-yrityksen kautta. Firma on toinen järjestäjä lokakuussa järjestettävässä Grail Quest -pelitapahtumassa, jossa ratkotaan osa tämän vuoden kilpapelaamisen Suomen mestareista.

Grail Questin takana oleva Grail Group on uusi turnauksia ja palveluita järjestävä startup-yritys. Grailista tiedotustilaisuuteen osallistuu perustaja Kalle Koskela, joka kertoo kilpapelaamisesta ja pelitapahtumista yleisesti.

Ensimmäinen kilpapelaamiseen puhtaasti keskittyvä areenatapahtuma?

Suomeen on huhuttu jo useamman kuukauden ajan ensimmäistä kunnollista areenapelitapahtumaa, sillä toistaiseksi kotimaiset pelitapahtumat on rakennettu pääasiassa messujen tai verkkopelitapahtuman ympärille. Grail Questissa kilpapelaaminen on yksi osa tapahtumaa.

Ilta-Sanomien tietojen mukaan Harkimoiden Starsquad ja Grail Group valmistelevat parhaillaan omaa kilpapelaamiseen pääasiassa keskittyvää tapahtumaa. Suomeen on suunnitteilla myös toisen toimijan areenalla järjestettävä kilpapelitapahtuma, johon Harkimot eivät liity.

Joel Harkimo vastasi IS:n kommenttipyyntöön kertovansa suunnitelmistaan maanantaina Turussa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?