Esports

Nyt se on varmaa: Aleksi Jallin ura jatkuu OpTicissa

Julkaistu:

KILPAPELAAMINEN
Suomen tunnetuimpiin kilpapelaajiin lukeutuvan Aleksi ”allu” Jallin uusi joukkue on OpTic Gaming.
Suomen menestynein Counter-Strike: Global Offensive -pelaaja Aleksi ”allu” Jalli jatkaa uraansa yhdysvaltalaisen OpTic Gamingin uudessa joukkueessa.

Ilta-Sanomat uutisoi jo maanantaina Jallin huhutusta uudesta joukkueesta, jonka kerrottiin jo viime viikolla olevan OpTic. Asialle saatiin varmistus maanantaipäivällä, kun uusi kokoonpano tuli julki maanantai-iltapäivällä ESL Pro League -liigan turnaussivuston kautta.

Maanantain ja tiistaina välisenä yönä Suomen aikaa OpTic Gaming esitteli virallisesti uuden kokoonpanonsa Twitterissä.

Jallin lisäksi organisaatioon ovat liittyneet Adam ”friberg” Friberg ja Emil ”Magisk” Reif, jotka pelaavat jatkossa OpTicia jo pidemmän aikaa edustaneen Oscar ”mixwell” Cañellasin kanssa ja kanadalaisen Keith ”NAF” Markovicin kanssa.Jos twiitti ei näy yllä, katso se täältä.

Esitelty kokoonpano ei ole täysin sama kuin mitä huhut ovat väittäneet. Markovicin tilalle huhuttiin virolaista Kevin ”HS” Tarnia, joka edustaa PENTA Sports -joukkuetta.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Ranskalaisen Flickshot.fr-sivuston päätoimittajan Guillaume ”neL” Canelon mukaan PENTA pyytää Tarnista sen verran kovaa siirtosummaa, että siirrosta neuvotellaan vielä. Tarn pelaa tällä viikolla PENTAn kanssa Saksassa GamesCom-tapahtumassa.

Canelon mukaan Tarn liittyy mitä todennäköisemmin OpTicin kokoonpanoon heti GamesComin turnauksen jälkeen. Tämä tukee Markovicin Twitter-kirjoitusta, jossa hän kertoi auttavansa OpTicin uutta kokoonpanoa vain hetken aikaa.Jos twiitti ei näy yllä, katso se täältä.

Debyytti jo ensi yönä

Aikaisemmin pääosin yhdysvaltalaisjoukkueena toiminut OpTic pelaa ESL Pro League -liigaan Amerikan sarjassa.

Amerikan sarjassa pelaaminen tarkoittaa sitä, että Jalli ja kumppanit pelaavat avausottelunsa ensi yönä Suomen aikaa. OpTic kohtaa avausottelussaan kello 02 Suomen aikaa Ghost-joukkueen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt