CS:n miljoonakarsinta alkaa huomenna – näin seuraat suomalaisia

Julkaistu:

KILPAPELAAMINEN
Counter-Striken seuraavan miljoonaturnauksen viimeiset osallistujat ratkotaan Romaniassa tulevana viikonloppuna. Karsinnoissa kilpailee kaksi suomalaisten tähdittämää joukkuetta.
Counter-Strike: Global Offensiven seuraava miljoonaturnaus on PGL Major Kraków 2017, joka järjestetään Puolassa 16.–23. heinäkuuta.

Majorit ovat pelin suurimpia ja seuratuimpia turnauksia. Voittajan osuus palkintopotista on 500 000 dollaria. Majorin viimeiset joukkueet ratkotaan torstaina alkavissa Major-karsinnoissa, jotka järjestetään Romaniassa.

Suomalaisittain kiinnostavin joukkue on eurooppalainen PENTA Sports, jonka kokoonpanossa pelaa Miikka ”suNny” Kemppi sekä Jesse ”zehN” Linjala. PENTAn valmentaja on suomalainen Niko ”naSu” Kovanen. Lisäksi Flipsid3 Tactics -joukkueessa pelaa suomalainen Jan ”wayLander” Rahkonen.

Näin pelataan – pelejä neljä päivää aamusta iltaan!

Karsinnat alkavat torstaina 29. kesäkuuta kello 10 Suomen aikaa. Avausottelussa kohtaavat ranskalainen G2 ja brasilialainen Immortals, joiden jälkeen estradille nousevat suomalaisten edustama PENTA sekä amerikkalainen OpTic.

Karsinnat pelataan Swiss-formaatilla, jossa joukkueet kohtaavat aina samalla tuloksella olevan joukkueen. Jatkoon etenee kahdeksan parasta joukkuetta.

Jatkopaikka irtoaa kolmella voitolla, ja kolme tappiota puolestaan tarkoittaa karsintamatkan päättymistä.

Karsintojen vahvimpiin joukkueisiin lukeutuvat G2, Mousesports, Immortals, Cloud9 ja BIG. Altavastaajia ovat puolestaan Renegades, TyLoo, Tengri, Vega Squadron sekä OpTic Gaming.

Avauspäivän ottelut (Suomen aikaa) ja karsinnoissa pelaavat joukkueet

Ajankohta (to 29.6.)JoukkueJoukkue
klo 10G2 (Ranska)Immortals (Brasilia)
klo 11:30OpTic (YhdysvallatPENTA (Eurooppa)
klo 13Liquid (Yhdysvallat)TyLoo (Kiina)
klo 14:30GODSENT (Ruotsi)dignitas (Norja)
klo 16Mousesports (Eurooppa)Tengri (Kazakstan)
klo 17:30HellRaisers (Eurooppa)Vega Squadron (Venäjä)
klo 19Flipsid3 (IVY-maat)Renegades (Australia)
klo 20:30BIG (Saksa)Cloud9 (Yhdysvallat)


Perjantaina ja lauantaina pelataan karsintakierrokset kaksi ja kolme kello 10 alkaen. Finaalipäivänä sunnuntaina ottelut alkavat niin ikään kello 10, mutta neljännen kierroksen lisäksi pelataan vielä viides ja viimeinen karsintakierros kello 19 alkaen.

Turnausta voi seurata englanniksi PGL:n Twitch-kanavalta, joka näyttää jokaisen ottelun suorana:Yksi PGL:n lähetyksen kommentaattoreista on suomalainen Joona ”natu” Leppänen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt