HIFK ja SJK saivat haastajan – tässä on Porin Ässien uusi salainen ase

Julkaistu:

KILPAPELAAMINEN
SM-liigaseura Porin Ässät laajentaa kilpapelaamiseen oman joukkueen voimin.
Ilta-Sanomat paljasti aikaisemmin tänään, että jääkiekkoseura Porin Ässät laajentaa kilpapelaamiseen Overwatch-joukkueen voimin.

Ässät ei kommentoinut IS:n tietoja aikaisemmin päivällä. Seura kertoi kaiken selviävän illalla pidettävässä tiedotustilaisuudessa.

Kotihallin vieressä sijaitsevilla toimistoilla pidetyssä tiedotustilaisuudessa hetki sitten Ässät esitteli pelijoukkueensa, joka kulkee nimellä Aces ja pelaa Overwatchia, kuten IS kirjoitti.

– Tämä on meille uusi ja erittäin mielenkiintoinen aluevaltaus. Elektroninen urheilu on lajina kovassa kasvussa ja on hienoa, että Ässien vahva brändi kiinnostaa myös tällä saralla, kommentoi Ässien markkinointipäällikkö Jaakko Ruusunen.


Kilpailevan liigaseuran HIFK:n tavoin myös Ässät haluaa järjestää tulevaisuudessa pelitapahtumia kotihallissaan.

– Tavoitteenamme on kehittää joukkueen toiminta ammattilaistasolle sekä järjestää tulevaisuudessa isoja pelitapahtumia Isomäki-areenassa, kertoo Ruusunen.

Joukkue debytoi kesäkuun alussa Oulussa järjestettävässä kilpapelaamisen ensimmäisessä SM-karsinnassa.

Aces-joukkueen kokoonpano
Roope "Ronski" Somero
Timi "MrHamster" Sillman
Timo "Tipi" Virkkunen
Timo "Ashieli" Korkeakoski
Chris "KarvaRausku" Räisä
Tomi "Desovaa" Karhinen


Ässien lisäksi kilpapelaamiseen ovat viimeisen vuoden aikana suomalaisista urheiluseuroista laajentaneet jääkiekkoseura HIFK ja jalkapalloseura SJK.

Kilpapelaaminen on tietokoneella, konsolilla tai mobiililaitteella harrastettavaa pelien kilpailullista pelaamista. Pelejä pelataan verkon välityksellä sekä erilaisissa tapahtumissa. Laji on erityisesti nuorten suosima.

Korjattu 20.58: Ässien markkinointipäällikön etunimi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt