Counter-Strike sai jättipäivityksen – näin peli uudistui

Julkaistu:

COUNTER-STRIKE
Counter-Strike sai tiistain ja keskiviikon välisenä yönä jättipäivityksen, joka toi mukanaan runsaasti uutta pelattavaa.
Räiskintäpeli Counter-Strike: Global Offensive sai viime yönä kauan odotetun uuden operaation, joka kulkee nimellä Operation Hydra.

Ainakin 18 viikkoa kestävässä operaatiossa pelaajat pääsevät jälleen suorittamaan erilaisia tehtäviä eri pelimuodoissa. Operaatio tuo mukanaan myös uuden aselaatikon sekä seitsemän karttaa, joista kolme on ollut pelissä jo aikaisemmin.

Operaatiota voi pelata ilmaiseksi, mutta tarjolla on myös noin kuuden euron hintainen All-Access-passi. Kuudella eurolla saa yhteistyökampanjan, tilastoja mittaavan kirjan sekä Operation Hydra -kolikon, jota voi esitellä muille pelissä.

Tällaisia ovat uudet pelitilat

CS:n uudet pelitilat ovat Wingman, Weapons Expert sekä War Games, joka koostuu kuudesta pelimuodosta. Pelitilat vaihtuvat viikoittain.

Wingman-pelitilassa pelaajat laitetaan kahden hengen joukkueissa kisaamaan yhden pommipaikan kartalle, kun puolestaan Weapons Expert -tilassa pelaajat voivat ostaa aseen vain yhden kerran ottelun aikana.

War Gamesin uudet pelitilat ovat hyvin erilaisia toisistaan. Trigger Disciplinessä jokainen ohilaukaus vähentää elämäpisteitä, kun taas Heavy Assault Suitissa pelaajat voivat ostaa uudenlaisen superpanssarin, joka kestää enemmän osumia. Hunters-Gatherersissa jokainen pelaaja saa dogtag-riipuksen, joka tippuu maahan kun kuolee. Pelitilassa idea on kerätä vastustajan dogtagit ja pitää omista huolta.

Operation Hydra tuo mukanaan peliin seuraavat kartat

de_shipped
de_lite
de_austria
de_thrill
de_blackgold
cs_insertion
cs_agency


Päivitys toi mukanaan myös muutoksia kiisteltyyn UMP45-aseeseen, joka on 1200 dollarin hinnallaan noussut yhdeksi pelin käytetyimmistä aseista. Päivitys muokkasi UMPin kantomatkaa, minkä myötä se ei ole enää yhtä tehokas kauas ampuessaan kuin aikaisemmin.

Uusi aselaatikko ei tuonut mukanaan uutta puukkoa, mutta sen sijaan tarjolla on kuusitoista uutta ulkoasua aseille. Laatikosta voi avata skinejä muun muassa AK47-, M4A1-S-, M4A4-, USP-S- ja AWP-aseille.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt