Turnausvoitto puhtaalla pelillä – suomalaiskaksikolle täysi potti Britanniasta

Suomalaiset Miikka ”suNny” Kemppi ja Jesse ”zehN” Linjala juhlivat myöhään sunnuntai-iltana Counter-Strike-turnauksen voittoa Britanniassa. Kaksikko voitti PENTA-joukkueensa kanssa 18 000 dollaria.

Miikka ”suNny” Kemppi (toinen vasemmalta) ja Jesse ”zehN” Linjala (toinen oikealta) juhlivat uransa suurinta turnausvoittoa Leicesterissä.

15.5.2017 17:02

Alkuvuoden ja kevään aikana eurooppalaiseen Counter-Strike: Global Offensive -joukkueeseen PENTA Sportsiin liittyneet suomalaiset Miikka ”suNny” Kemppi ja Jesse ”zehN” Linjala nappasivat uransa suurimman turnausvoiton sunnuntaina.

Britanniassa pelatussa ESEA Season 24 Global Challenge MDL -turnauksessa PENTA eteni turnausvoittoon kaatamalla finaalissa saksalaisen BIG-joukkueen lukemin 2–0 (16–13 de_cache, 16–12 de_inferno).

PENTA eteni turnausvoittoon häviämättä ainuttakaan ottelua. PENTAlle turnauksessa hävisivät Dark Sidedin lisäksi GODSENT, Splyce ja BIG. PENTAn ohella mestarisuosikkeja olivat Splyce, GODSENT ja BIG, joten mestaruus ei tullut helpolla.

Mestaruudesta Linjalan ja Kempin edustama PENTA kuittasi 18 000 dollaria.

ESEA S24 Global Challenge MDL -loppusijoitukset

Kemppi oli liekeissä

Turnauksen paras pelaaja oli tilastojen varjossa BIG-joukkueen Johannes ”tabseN” Wodarz, joka oli niukasti Kemppiä parempi. Wodarzin HLTV-rating turnauksesta oli 1,44, kun taas Kemppi päätti turnauksen lukemiin 1,37.

Yli 1,00 ratingin suoritukset ovat pääasiassa hyviä, kun taas yli 1,20:n tulosta voidaan pitää poikkeuksellisen kovana suorituksena. HLTV valinnee Kempin turnauksen parhaaksi pelaajaksi.

Miikka ”suNny” Kemppi oli yksi turnauksen kovimmista pelaajista tilastojen valossa.

Pelit jatkuvat jo huomenna

PENTAn osalta tuleva viikko on täynnä tärkeitä karsintapelejä, kun joukkue kisaa paikasta Euroopan Minor -turnaukseen sekä ESL Pro League -liigaan.

Minorin karsinnat järjestetään 18.–19. toukokuuta, kun taas liigapaikasta kisataan 16.-18. päivä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?