Paul ”Pleemaker” Arontie, 15, on Suomen kovin NHL-pelaaja – murskasi vastustajansa IS Cupin finaalissa! - Esports - Ilta-Sanomat

Paul, 15, on Suomen kovin NHL-pelaaja – murskasi vastustajansa IS Cupin finaalissa!

Oulusta IS Cupiin matkannut 15-vuotias Paul ”Pleemaker” Arontie todisti olevansa Suomen kovin NHL-pelaaja.

Julkaistu: 22.4.2017 22:24, Päivitetty 22.4.2017 22:25

IS Cupin NHL-mestaruuden ja 1000 euroa kuittasi ylivoimaisella suorituksella

Seinäjoella lauantaina pelattu IS Cup huipentui NHL-finaaliin, jossa kohtasivat 15-vuotias oululainen Paul ”Pleemaker” Arontie sekä kolmannelta varasijalta turnaukseen viime metreillä noussut ”I_EKI_i”.

Mestaruuden ja 1000 euroa voitti Arontie, joka oli finaalissa täysin ylivoimainen.

Finaalin ensimmäisessä pelissä Arontie johti avausminuutin päätteeksi jo 2–0. Avauserän jälkeen hän johti ottelua 4–1. Finaalin ensimmäinen peli päättyi lopulta Arontien täysin ylivoimaiseen 6–2-voittoon.

Toinen ottelu oli täysi vastakohta ensimmäisestä, vaikka Arontie tekikin jälleen avausmaalin. Ensimmäiset kaksi erää olivat tasaista vääntöä ja kolmanteen erään lähdettiinkin 2–2-tilanteesta.

Myös toisessa ottelussa Arontie oli liekeissä, kun hän teki ottelun avausmaalin toisen erän alkuminuuteilla. Kolmanteen erään lähdettiin kuitenkin tasatilanteessa 2–2.

Kolmas erä näytti alkuun myös tasaiselta, mutta lopulta Arontie näytti olevansa Suomen paras NHL-pelaaja, kun hän varmisti IS Cup -mestaruuden 5–3-voitolla ja 2–0-kokonaistuloksella.

IS Cup NHL 17 -loppusijoitukset

IS Cupin NHL-finaalia seurasi parhaillaan samanaikaisesti yli 800 katsojaa. Turnaus keräsi yli 300 pelaajaa.

15-vuotias Paul ”Pleemaker” Arontie voitti IS Cupin NHL-turnauksen ylivoimaisella suorituksella.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?