Zlatan lähtee mukaan kilpapelaamiseen

Julkaistu:

KILPAPELAAMINEN
Ruotsin jalkapallotähti Zlatan Ibrahimović sijoittaa kilpapelaamiseen.
Maailman tunnetuimpiin jalkapallopelaajiin lukeutuva ruotsalainen Zlatan Ibrahimović sijoittaa kilpapelialusta Challenger Modeen, uutisoi Breakit.se.

Yhtiö on juuri saanut kerättyä rahoitusta 1,3 miljoonan dollarin edestä. Yksi uusista sijoittajista on Zlatan.

– Esports on nousemassa valtavirtaan maailmanlaajuisesti. Olemme hyvin innoissamme sijoittajista, jotka ovat päättäneet lähteä tukemaan tätä nopeasti kasvavaa kenttää, toteaa Challenger Moden toimitusjohtaja Robel Efrem tiedotteessa.

Efrem ei suostunut paljastamaan Breakitille perjantaiaamuna, että kuinka paljon Zlatan on sijoittanut firmaan. Efrem kuitenkin totesi olevansa iloinen saadessaan niinkin tunnetun nimen kuin Zlatanin tukemaan toimintaa.

Vuonna 2014 perustettu Challenger Mode on kilpapelipalvelu, jossa pelaajat voivat pelata toisiaan vastaan rahapalkinnoista joko League of Legendsissa tai Counter-Strike: Global Offensivessa.

Uudella rahoituksellaan Challenger Mode pyrkii kansainvälistymään entistä laajemmin. Myös turnauksia on tarkoitus järjestää entistä enemmän uusien tahojen kanssa.

Pelimaailmaan Zlatan hyppäsi mukaan viime kesänä, jolloin hän sijoitti rahojaan ruotsalaiseen Ice Cube Games -pelifirmaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt