Täysi katastrofi: Kilpapelaamisen MM-kisoissa meni kaikki pieleen

Elektronisen urheilun kansainvälisen liiton IeSF:n järjestämien MM-kisojen avauspäivä päättyi katastrofaalisesti.

Suomen maajoukkue kilpapelaamisen MM-kisoissa Indonesiassa.

6.10.2016 14:58

International e-Sports Federationin kahdeksatta kertaa järjestettävät MM-kisat alkoivat Suomen aikaa kello 8 Jakartassa, Indonesiassa. Suomesta kisoihin on matkannut viisihenkinen Counter-Strike: Global Offensive -joukkue sekä yksi Hearthstone-pelaaja.

Avauspäivästä tuli täysi katastrofi, kun aamusta asti jatkuneet verkko-ongelmat ovat viivästyttäneet otteluita tunneilla. Ottelut ovat olleet jopa neljä tuntia myöhässä aikataulusta.

Nettiä ei olekaan. Myös Jannea kiinnostaa. Otteluohjelma jo neljä tuntia myöhässä. #esportsfi pic.twitter.com/tkZ6RPI13s— SEUL ry (@SEULry) 6. lokakuuta 2016

Jos tviitti unisesta kilpapelaajasta ei näy, voit katsoa sen täältä.

Suomen elektronisen urheilun liiton Twitter-tili on päivitellyt ahkerasti kuulumisia turnauspaikalta.

Viimeisimpien tietojen mukaan avauspäivä on ohitse CS:GO- ja HS-pelaajilta, jotka ehtivät vain pelata yhden kierroksen. Pelaajat ajettiin takaisin hotelliin, ja tämän hetkisen tiedon mukaan pelit jatkuvat huomenna.

League of Legends -joukkueet ovat uusimman tiedon mukaan jatkamassa otteluitaan vielä tänään. Tässä pelissä ei kuitenkaan nähdä suomalaisia.

Korjaus edelliseen. Kaikki ottelut peruttu. Kaikkien pelien osalta. #esportsfi— SEUL ry (@SEULry) October 6, 2016
Vielä korjaus. LoL ilmeisesti jatkuu vielä tänään. #esportsfi— SEUL ry (@SEULry) October 6, 2016

CS:GO:ssa Suomea edustavan ENCE eSportsin avauspeli Tunisiaa vastaan jäi kesken. Ottelua jatketaan perjantaina 11–9-tilanteesta Suomen hyväksi. Hearthstone-pelaaja Janne ”Janetzky” Aho voitti päivän ainoassa ottelussaan Makedonian edustajan 2–1-lukemin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?