S-Etukorteilla maksaminen laajenee – koskee jopa 2,7 miljoonaa korttia

Jatkossa S-Pankin Visan voi liittää Google Pay -maksupalveluun.

Jatkossa maksupäätteen viereen voi viedä maksukortin sijasta Android-puhelimen.

14.2. 13:18

S-Pankki tuo tänään mahdollisuuden liittää S-Etukortti Visa -maksukortti Google Pay -maksupalveluun mobiililaitteella. Uudistus koskee kaikkia käytössä olevia 2,7 miljoonaa S-Etukortti Visa -kortteja.

Google Paylla voi maksaa kaupoissa, verkossa ja sovellusten sisällä valitsemalla maksutavaksi Google Payn. Google Payta voi käyttää myös lähimaksuissa kaupan kassalla sirukortin tapaan viemällä puhelin tai lähimaksamista tukeva kello tai ranneke maksupäätteen viereen.

Kortin lisäämiseen Google Payhyn on kaksi tapaa: Joko S-mobiili-sovelluksen Pankki-osiossa kortin tiedoissa tai Android-puhelimen Google Wallet -sovelluksessa.

S-Pankki kertoi aloittaneensa uuden maksamistavan testit viime heinäkuussa.

Lue lisää: Googlen kännykkämaksaminen tuli Suomeen tänään – keräsimme 17 kysymystä ja vastausta Google Paysta

Uudistuksen mahdollistava S-mobiilin versiopäivitys 2.20.0 julkaistaan tänään ja on kaikkien S-Pankin Android-käyttäjien ulottuvilla noin viikossa.

Uuden sovellusversion myötä mukana tulee myös digitaalinen S-Etukortti, joka antaa kerätä bonusta ilman fyysistä korttia S-ryhmän kaupoista ja ABC-ravintoloista. Se ei kuitenkaan anna maksutapaetua.

Finanssiala ry:n mukaan 7 prosenttia suomalaisista käyttää mobiilisovellusta pääasiallisena maksutapana. Se on ohittanut suosiossa käteisen.

Monien muiden maksu- ja luottokorttien lisääminen Google Payhyn on ollut mahdollista jo pidempään. Apple Payn osaksi S-Pankin kortteja ei vielä saa.

MobilePay-maksupalvelu sen sijaan tukee sekä S-ryhmän että Keskon bonuskorttien pisteiden keräämistä maksutapahtuman yhteydessä.

Lue lisää: S-ryhmän uusi maksutapa kaupan kassoilla saattaa viedä Suomen ihan omille teilleen

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?