Epic Games Storen ilmaispelit ovat Train Sim World 2 ja Mothergunship - Digitoday - Ilta-Sanomat

Nappaa nämä pelit nyt ilmaiseksi – ja vahdi kukkaroasi

Nyt pääset virtuaaliseksi veturinkuljettajaksi täysin ilmaiseksi, joskin peli on omiaan junailemaan rahankäyttösi uuteen uskoon. Tarjolla on myös hulvatonta räiskintää.

30.7. 16:00

Epic Games Store -pelikaupan viikon ilmaispelit ovat Train Sim World 2 ja Mothergunship. Kummankin voi lunastaa maksutta Windowsille torstaihin 5. elokuuta kello 18 mennessä.

Train Sim World 2 on junasimulaattori. Saat parisen junaa ja reittiä kokeillaksesi, miltä tuntuu ohjata metrovaunua Lontoossa, intercity-junaa Saksassa tai rahtijunaa Yhdysvalloissa.

Tällä junalla saa ajaa vähän kovempaakin.

Vaikka peli onkin nyt ilmainen, lunastajan kannattaa ymmärtää julkaisija Dovetail Gamesin bisnesmalli. Edeltäjiensä tavoin simulaattori nimittäin nojaa ennen kaikkea maksullisiin laajennuksiin, jotka tarjoavat uusia junia, vetureita ja reittejä ajettaviksi. Itse peruspeli on selkäranka, jonka ympärille pelaaja voi rakentaa haluamansa kokonaisuuden.

Mitään pakkoa oikean rahan käyttämiseen ei tietenkään ole. Jää myös nähtäväksi, tulevatko kaikki simulaattorin lisäosat edes tarjolle Epic-versioon. Kilpailevassa Steam-palvelussa lisäosia on kymmenittäin ja niiden yhteishinta on hulppeat 873 euroa ja 62 senttiä.

Viikon toinen ilmaispeli on ensimmäisen persoonan räiskintää tarjoava Mothergunship. Pelissä rakennetaan omia aseita ja taistellaan maapallon vallannutta robottiarmeijaa vastaan ammuksia säästelemättä.

Tässä pelissä syntyy melkoisesti metalliromua.

Pelin luonteesta huolimatta Mothergunshipin Pegi-ikäraja on kenties yllättävän alhainen 7 vuotta.

Pelejä varten tarvitset ilmaisen Epic-käyttäjätilin ja ilmaisen Epicin asiakasohjelmiston tietokoneellesi. Kumpikin on saatavilla vain Windowsille toisin kuin jotkut Epicin pelit, joista tarjotaan myös Mac-versiota.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?