Trump perustaa oman sosiaalisen median, sanoo avustaja - Digitoday - Ilta-Sanomat

Trump perustaa oman sosiaalisen median, sanoo avustaja

Muun muassa Facebook, Twitter ja Instagram ovat sulkeneet entisen presidentin käyttäjätilit.

Trumpin tulevaisuuden suunnitelmista saatiin lisää tietoa sunnuntaina.­

21.3. 20:06

Yhdysvaltain entinen presidentti Donald Trump suunnittelee julkaisevansa oman sosiaalisen median alustansa seuraavien parin, kolmen kuukauden aikana, hänen avustajansa Jason Miller paljasti Fox Newsin haastattelussa Reutersin mukaan.

The Guardianin mukaan Miller sanoi, että Trump ”tekee paluun sosiaaliseen mediaan kahdessa tai kolmessa kuukaudessa” ja entisen presidentin oma alusta tulee ”uudelleen määrittelemään pelin” ja houkuttelemaan ”kymmeniä miljoonia käyttäjiä”.

Trumpin Twitter-, Instagram- ja Facebook-tilit suljettiin 6. tammikuuta tapahtuneen Capitolin hyökkäyksen jälkeen. Trump sai virkasyytteen kapinaan yllyttämisestä, mutta senaatti vapautti entisen presidentin syytteestä.

Trump on virkakautensa päättymisen jälkeen viettänyt pitkälti hiljaiseloa Floridassa, Mar-a-Lagon yksityisklubinsa yhteydessä olevalla asunnollaan. Hän myös vierailee klubillaan säännöllisesti ja käy pelaamassa golfia.

Trump on myös tavannut useita republikaanipoliitikoita klubillaan. Tapaamisten sisällöstä ei yleensä ole kerrottu julkisuuteen.

Entinen presidentti ei ole myöskään kertonut, aikooko vielä pyrkiä uudestaan presidentiksi.

– Hänen iso testinsä on, asettuuko hän uudelleen ehdolle. Nimittäin jos hän ei asetu, ihmisten mielenkiinto menee hetkessä. Niin kauan kuin hän esittää, että hän asettuisi ehdolle, hän kerää yhä huomiota ja luo otsikoita, Trumpin entinen avustaja totesi hiljattain Politicossa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?