Netflix tuo satunnaistoiston kaikille - Digitoday - Ilta-Sanomat

Aikataulu julki: Netflixiin tulossa katsomista muuttava nappi

Suoratoistopalvelu aikoo tuoda satunnaistoiston pian kaikille käyttäjille, TechCrunch kertoo.

Netflixin mukaan nappia on testattu televisioissa, ei vielä palvelun selain- tai mobiiliversiossa.­

21.1. 7:00

Sarjoja ja elokuvia tarjoava Netflix tuo käyttäjille uuden napin, joka toistaa satunnaista mutta käyttäjän makuun sovitettua sisältöä. Tällä hetkellä toiminnon nimi on englanniksi Shuffle Play, mutta se voi vielä muuttua, Netflix kertoi TechCrunchille.

Suoratoistopalvelu viittasi toimintoon osavuosikatsauksessaan. Satunnaistoisto on määrä tuoda kaikille käyttäjille ympäri maailman tämän vuoden ensimmäisellä puoliskolla.

Alun perin toiminnosta saatiin vihiä viime elokuussa. Jotkut Netflixin tv-sovellusta käyttäneet ovat nähneet kotinäkymässään napin, joka toistaa satunnaisesti sisältöä. Satunnaisesti näytettävä sisältö voi olla keskeneräinen sarja, katsomislistalla oleva ohjelma tai aiempiin katselumieltymyksiin perustuva valinta. Mutta testin aikana on tapahtunut virheitäkin.

Tavoitteena on vähentää palvelussa kulutettua joutoaikaa katsottavaa etsittäessä. Netflixin mukaan testi on koskenut vain joitakin television kautta palvelua käyttäviä, ja käyttäjät ovat suhtautuneet testiin myönteisesti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?