Pillars of Eternity ja Tyranny nyt ilmaiseksi Epicin kaupasta - Digitoday - Ilta-Sanomat

Tätä pelitarjousta ei kannata missata – lajityyppinsä huippu kaikilla herkuilla täysin ilmaiseksi

Pillars of Eternityn voi ladata täysin laillisesti itselleen ja pitää sitä niin kauan kuin Epic sallii.

Pillars of Eternity on yksi genrensä helmiä.­

13.12.2020 16:00

Epic-pelitalon videopelikauppa Epic Games Storen viikoittain vaihtuvat ilmaispelit eivät osoita loppumisen merkkejä. Nyt tarjolla onkin herkullinen nimike, nimittäin vuonna 2015 ilmestynyt Obsidian Entertainmentin kehittämä roolipeliklassikko Pillars of Eternity.

Kyseessä on pelin Definitive Edition, joka käsittää peruspelin ohella The White March: Parts I & II -laajennukset ja Royal Editionin tuoman lisäsisällön.

Ilta-Sanomat tutustui peliin tuoreeltaan aikanaan ja vaikuttui siitä. Peli tarjoaa vanhan koulukunnan roolipelaamista isometrisestä kuvakulmasta, siis yläviistosta pelihahmon ulkopuolelta. Reippaan kokoinen seikkailu sisältää taistelua, hahmojen kehittämistä ja maailman tutkimista eeppisen tarinan puitteissa.

Pelin saa vain Windowsille ja se pitää lunastaa torstaihin 17. joulukuuta kello 18 mennessä. Sen jälkeen peli palaa maksulliseksi. Pelin Pegi-ikäraja on 16.

Tyrannysta on tarjolla laaja Gold-versio.­

Älä unohda Epicin viikon toista ilmaispeliä, joka on niin ikään arvostusta nauttiva Obsidianin roolipeli Tyranny - Gold Edition. Se sisältää pelin kaikki laajennukset ja muut lisäosat. Paketin normaalihinta liikkuu 50 euron hujakoilla.

Tämäkin peli on saatavilla vain Windowsille ja sen ikäraja on 16.

Tarvitset Epicin ilmaisen käyttäjätilin ja asiakasohjelmiston tietokoneellesi. Kun lunastat pelin ajoissa, saat pitää sen pysyvästi.

Tosin digitaalisen pelin omistaminen on häilyvä käsite. Tyypillisesti pelaajalla on vain lisenssi pelien käyttämiseen. Myös Epic huomauttaa käyttöehdoissaan, että ohjelmistot lisensoidaan, eikä niihin saa ostamalla mitään omistusoikeutta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?