Palautusprosentti jopa 67: Verkkokauppa.com listasi palautetuimmat tuotteensa - Digitoday - Ilta-Sanomat

Palautusprosentti jopa 67: Verkkokauppa.com listasi palautetuimmat tuotteensa

Verkkokauppa.com listasi vuoden 2020 palautetuimmat tuotteensa.

Verkkokauppa.com aikoo tuoda kaikki Black Friday -tarjouksensa myös verkkoon, eli kaupassa käyminen ei ole välttämätöntä.

25.11.2020 11:22

Verkkokauppa.com on julkaissut listan vuoden 2020 palautetuimmista tuotteista. Huimin palautusprosentti on Finnsatin kaukosäätimellä, jota tuodaan kauppaan takaisin jopa kaksi kolmesta.

Yli puolet palautuu myös MicroSparepartsin tietokoneille tehdystä autolaturista.

Tuotepalautukset jakautuvat useammalle tuoteryhmälle. Mukaan on mahtunut vain yksi puhelin, Huawei P40 Pro 5G, jota palaa takaisin 40 prosenttia. Tässä tapauksessa palautusten syy lienee, että puuttuvat Googlen palvelut ovat päässeet yllättämään monet puhelimen ostajat.

Palautetut tuotteet edustavat tasaisesti useampaa tuoteryhmää. Palautusprosentit eivät ole kuitenkaan tavallista suurempia.

– Korona-ajan lisääntynyt kotoilu ei vaikuta saaneen suomalaisia tilailemaan tarpeettomia tavaroita, sillä kuluvan vuoden palautusprosentit ovat pysyneet menneiden vuosien tasolla, Verkkokauppa.comin vastuullisuuspäällikkö Johanna Stenbäck kommentoi tiedotteessa.

Verkkokauppa.comin mukaan suurin osa tuotepalautuksista menee myyntiin Outlet-myymälän kautta.

Ylihuomenna perjantaina on luvassa vuoden kovin myyntipäivä, Black Friday. Yritys sanoo odottavansa nelikymmenkertaista ryntäystä tavalliseen ostospäivään verrattuna.

Verkkokauppa.com valmistautuu tähän laittamalla kaikki tarjoustuotteet myyntiin myös verkossa, joten myymälään ei ole tarvetta tulla. Lisäksi liikkeitä pidetään auki koko vuorokauden perjantaina.

Muokkaus kello 12.55: Myymälä-sana muutettu yritykseksi sekaannuksen estämiseksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?