Playstation 5 kyykytti Prisman ja Keskon nettisivuja – näissä paikoissa ostajaa voi vielä onnistaa - Digitoday - Ilta-Sanomat

Playstation 5 kyykytti Prisman ja Keskon nettisivuja – näissä paikoissa ostajaa voi vielä onnistaa

Kauppiaat saivat pelikonsolia hyvin vähän.

Playstation 5 -konsoli tokiolaisessa kaupassa.­

19.11. 9:39 | Päivitetty 19.11. 9:43

Playstation 5 -pelikonsoli tuli tänään myyntiin Suomessa kello 9.00. Suurin osa ensimmäisestä erästä on myyty loppuun ennakkoon, mutta aamulla laitetta tuli myyntiin pieni erä ainakin Giganttiin, K-Citymarketiin ja Prismaan.

Kaikki myynti tapahtui netissä. Sony ei halunnut laitetta hyllymyyntiin koronaviruspandemian vuoksi.

Gigantin sivut toimivat aamulla normaalisti. Prisman sivut puolestaan olivat poikkeuksellisen hitaat. Molemmat kertovat tämän tänään myyntiin tulleen erän olevan jo loppuunmyyty.

K-Citymarketin käyttämä konsoliostajille tarkoitettu ulkoinen jonotusjärjestelmä puolestaan oli jumissa ja toimi hyvin hitaasti. Pian tämän jälkeen myös Keskon sivuille tuli ilmoitus, että konsoli on loppuunmyyty.

Kaikkia myyntiintulopäivän laitteita ei ole kuitenkaan myyty vielä loppuun. Power on ilmoittanut tuovansa omat konsolinsa myyntiin kello 11.

Gigantti puolestaan on ilmoittanut tuovansa toisen erän myyntiin kello 12. Nämä laitteet eivät kuitenkaan tiettävästi ehdi toimitukseen tämän vuoden puolella.

Kyläkauppa Veljekset Keskinen on ilmoittanut tuovansa erän Playstation 5:ttä myyntiin ”maailman halvimpaan hintaan”. Kauppa sanoo arpovansa osto-oikeudet ja kertovansa asiasta lisää Facebook-sivuillaan kello 10.

Kaikki jälleenmyyjät ovat saaneet pelikonsolia paljon vähemmän kuin mitä olisivat halunneet. Laitteen saatavuuden on ennustettu olevan heikko kevääseen asti.

Uutista päivitetty tiedolla Keskon erän on loppumisesta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?