Gmailin viestien poistoa voi muuttaa niin, että siirryt edelliseen tai seuraavaan viestiin - Digitoday - Ilta-Sanomat

Gmailin tapa poistaa viestit voi ärsyttää – näin muutat sen

Gmailin oletustapa poistaa avoinna oleva viesti ei käy kaikille. Toimintoa on kuitenkin mahdollista muuttaa, Cnet kertoo.

­

15.8. 7:00

Viestien poistaminen Googlen Gmail-sähköpostissa käy helposti lukematta viestejä ensinkään. Mutta monet haluavat ainakin avata viestin varmuuden vuoksi ennen poistamista. Kun avoinna olevan viestin poistaa, Gmail kuitenkin palauttaa käyttäjän päänäkymään, eikä siirrä häntä seuraavaan viestiin. Tämä on mahdollista muuttaa, kertoo Cnet.

Tämä vinkki koskee Gmailin selainversiota. Avaa siinä asetukset painamalla oikealla ylhäällä olevaa hammasrattaan kuvaketta, ja valitse Näytä kaikki asetukset. Sen jälkeen klikkaa esiin Lisäasetukset-välilehti ja ota sieltä käyttöön Automaattinen siirtyminen. Paina Tallenna muutokset.

Nyt kun poistat avoinna olevan viestin, Gmail siirtää sinut edelliseen eli vanhempaan viestiin tai keskusteluun eikä heitä vain kylmästi takaisin päänäkymään.

Muuta ensin tämä Gmailin asetus. Voit hienosäätää sitä sen jälkeen muualla.­

Jos tämä ei kelpaa, voit vaihtaa asetuksen niin, että pääsetkin uudempaan viestiin. Avaa taas Gmailin kaikki asetukset ja valitse haluamasi vaihtoehto Yleiset-välilehden Automaattinen siirtyminen -kohdasta. Paina taas lopuksi alhaalta Tallenna muutokset.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?