Microsoft: Xbox Series X julkaistaan marraskuussa - Digitoday - Ilta-Sanomat

Uusi Xbox tulee marraskuussa – odotettu peli myöhästyy

Microsoft paljasti uuden Xbox-konsolinsa summittaisen julkaisuajan. Samalla kerrottiin Halo Infiniten myöhästymisestä.

Xbox-konsolille odotettu Halo Infinity -pelin julkaisu siirtyy ensi vuoteen, kertoi peliä kehittävä 343 Industries -yhtiö.­

12.8. 16:00

Microsoft tarkensi Xbox Series X -pelikonsolinsa julkaisuaikataulua. Yhtiön mukaan konsoli julkaistaan tämän vuoden marraskuussa. Tarkempaa päivämäärää ei edelleenkään annettu. Toistaiseksi oli tiedossa, että konsolin on määrä ilmestyä joskus joulusesongin aikana.

Microsoft ei antanut tietoja, missä kaikkialla konsoli ensimmäiseksi julkaistaan. Maakohtaisia eroja voi olla luvassa.

Xbox Series X ottaa mittaa Sonyn Playstation 5:stä, jota odotetaan myös myyntiin vuoden lopulla. Tarkkaa julkaisuaikaa ei ole ilmoitettu.

Lue lisää:

Samalla Microsoft ilmoitti, että konsolin yhteydessä julkaistavaksi tarkoitettu ammuskelupeli Halo Infinite myöhästyy aina ensi vuoteen asti. Microsoftin mukaan pelin kunnianhimoiset tavoitteet ovat vaakakupissa tiimin hyvinvoinnin kanssa ja tämän vuoksi tarvitaan lisää aikaa pelin viimeistelemiseksi.

Halon kehittäjä 343 Industries antaa viivästyksestä lisää tietoa Twitterissä. Ilmoituksen mukaan peliä on osittain viivästyttänyt koronapandemia. Päätöstä kuvaillaan vaikeaksi.

– Ei ole tiimimme hyvinvoinnin tai pelin menestyksen kannalta kestävää julkaista sitä jouluksi, studion johtaja Chris Lee twiittaa.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täällä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?