Epic Games Store joaa ilmaiseksi kolmea peliä: Killing Floor, Lifeless Planet ja The Escapists 2 - Digitoday - Ilta-Sanomat

3 peliä tarjolla ilmaiseksi Epic Games Storessa – rajoitetun ajan

Killing Floor 2 on varsin tunnettu peli.

Julkaistu: 12.7. 16:00

Veristä mättöä, mystistä seikkailua ja vihdoin myös vankilapakoa. Siinä on Epicin viikon kattaus.

Epic Games Store tarjoaa nyt jopa kolmea peliä ilmaiseksi viikon ajan. Ne kaikki voi lunastaa torstaihin 16. heinäkuuta kello 18 mennessä. Sen jälkeen pelit pysyvät käyttäjätilillä tarjouksen päätyttyäkin.

Ensimmäinen peli Killing Floor 2 on vähintään 18-vuotiaille tarkoitettu peli ensimmäisen persoonan kuvakulmasta.

Toinen ilmaispeli Lifeless Planet: Premiere Edition puolestaan on 12-vuotiaille ja vanhemmille sallittu toimintaseikkailu vieraalla planeetalla kylmän sodan hengessä.

Lifeless Planet pistää pelaajan astronautin saappaisiin vieraalla planeetalla, josta paljastuu melkoinen yllätys.

Kolmas peli The Escapists 2 on vähintään 7-vuotiaille sallittu ja vanhahtavia grafiikoita tarkoituksella tarjoava pulmapeli, jossa suunnitellaan keinoja paeta vankiloista eri puolilla maailmaa.

Kaikki kolme peliä ovat saatavilla Windowsille. Niiden lunastamiseen tarvitaan ilmainen käyttäjätili Epicin kaupassa ja niin ikään ilmainen asiakasohjelmisto tietokoneelle.

The Escapists 2 on viimeinkin ilmainen. Peli kannattaa ottaa talteen, kun siihen on mahdollisuus maksutta.

Epicillä on hiljattain ollut ongelmia joidenkin ilmaispelitarjoustensa kanssa. Escapists 2:n ilmaisviikon piti koittaa jo kesäkuussa, mutta tarjous peruttiin viime hetkellä. Peli tuotiin tarjolle vasta nyt.

Viikko sitten Epic puolestaan suututti monet pelaajat, kun etukäteen mainostettu selviytymispeli Conan Exiles ei sittenkään tullut ilmaiseksi saataville. Tarjous peruttiin vain pari tuntia ennen kuin sen oli määrä astua voimaan.

Ilmaispelit ovat olleet Epicin keskeinen tapa vallata markkinaosuutta varsinkin Valven Steam-palvelulta.

Juttua korjattu 13.7. kello 7.30. Yksi peleistä on Killing Floor 2, ei Killing Floor.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?