Spotify alkoi myydä Premium Duo -tilausta Suomessa - Digitoday - Ilta-Sanomat

Uusi tilaustapa Spotifylle – tästä ilahtuvat etenkin pariskunnat

Spotify Premium Duo on kahdelle samassa osoitteessa asuvalle hengelle tehty tilauspaketti.

Julkaistu: 1.7. 13:13

Spotify Duo edellyttää kahdelta käyttäjältä samaa kotiosoitetta.

Ruotsalainen musiikin suoratoistopalvelu Spotify on tuonut Premium Duo -tilaustapansa saataville Suomessa. Tiedotteen mukaan kahden tilaajan yhteinen tilaus on nyt saatavilla kaikkiaan 55 uudessa maassa.

Alun perin Premium Duo julkaistiin alkuvuonna 2019 hyvin rajatusti. Se antaa kahdelle käyttäjälle erilliset Premium-tilit, joissa ei kirjautumistietoja jaeta, ja musiikkisuositukset räätälöidään käyttäjäkohtaisesti.

Aiemman Perhe-Premiumin tavoin käyttäjien on asuttava samassa katuosoitteessa. Tavoitteena on mitä ilmeisimmin ehkäistä tilauksen väärinkäyttöä jakamalla tunnksia kaverille.

Spotify selvittää tietosuojalausekkeessaan, että palvelu voi käyttää ulkopuolista keinoa, kuten Google Maps ja/tai laitteen sijaintipalvelua, käyttäjän osoitteen varmistamiseksi. Kerättyä tietoa käytetään vain sen varmistamiseen, että tilaaja on palveluun oikeutettu. Lausekkeen mukaan tietoja ei käytetä esimerkiksi mainontaan.

Premium Duo maksaa 13,99 euroa kuukaudessa. Hinta on korkeampi kuin esimerkiksi Irlannissa, missä tilausta myydään 12,49 euron kuukausihintaan. Spotify lähettää kuukausittain yhden laskun duotilauksen tehneelle henkilölle.

Yhden tilaajan Spotify Premium maksaa 9,99 euroa kuukaudessa. Korkeintaan 6 hengen Perhe-Premium puolestaan maksaa 16,99 euroa kuukaudessa.

Tilaukseen sisältyy myös Duo Mix, joka on säännöllisesti päivittyvä kummankin käyttäjän kuunteluhistoriaan perustuva soittolista. Siitä voi kieltäytyä asetusten kautta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?