Elisan ja Viaplayn suoratoistopalvelut yhdistyvät – osa asiakkaista maksaa jatkossa enemmän

Elisan ja Viaplayn uusi suoratoistopaketti sisältää kahden eri palvelun tarjonnan. Hinta nousee vanhoilla asiakkailla.

27.6.2020 7:00

Elisan ja Viaplayn kaksi suoratoistopalvelua yhdistyvät. Elisa Viihteen suoratoistopalvelu Aitioon lisätään Viaplayn Leffat & Sarjat -palvelu, ja tiedotteen mukaan uutta kokonaispakettia aletaan myydä 30. kesäkuuta alkaen 12,99 euron kuukausihintaan.

Taustalla on Elisan ja pohjoismaisen suoratoistopalveluyhtiö Nordic Entertainment Groupin (NENT) sopimus yhteistyöstä. Sen myötä molemmat palvelut yhdistyvät syksyllä Elisa Viihde Viaplay -palveluksi. Elisa vastaa yhdistetyn palvelun myynnistä, markkinoinnista ja asiakaspalvelusta, kun taas NENT teknologiasta ja analytiikasta.

Uusi palvelu sisältää Elisan mukaan Suomen laajimman valikoiman kotimaista ja pohjoismaista alkuperäissisältöä kansainvälisillä elokuvilla, sarjoilla ja lastenohjelmilla höystettynä.

Aitio on yksinään maksanut 9,90 euroa kuukaudessa ja Leffat & Sarjat puolestaan 9,99 euroa kuukaudessa. Uusi yhdistynyt palvelu on siis jonkin verran kalliimpi. Elisan mukaan uusi hinta astuu voimaan vanhoilla asiakkailla elokuun alussa. Uuteen kokonaispalveluun voi kuitenkin tutustua vanhalla hinnalla kuukauden ajan.

Uusi hinta 12,99 euroa kuukaudessa on kuitenkin selvästi alempi kuin mitä Aitiosta ja Leffat & Sarjoista on pitänyt yhteensä maksaa.

Saataville tulee myös Viaplay Total-paketti, joka sisältää lisäksi Aition ja Leffat & Sarjat -sisällön lisäksi Viaplay Sport -sisällön 34,99 euron kuukausihintaan.

Jutun otsikkoa täsmennetty 29.6.2020 kello 16.35.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?