Bonuskorttifirma uhkasi lähettää 1,2 miljoonan suomalaisen asiakastiedot välittömästi Latviaan – antaa nyt lisäaikaa - Digitoday - Ilta-Sanomat

Bonuskorttifirma uhkasi lähettää 1,2 miljoonan suomalaisen asiakastiedot välittömästi Latviaan – antaa nyt lisäaikaa

PINS Finland Oy:n lähettämän sähköpostiviestin mukaan aikaa asiakastietojen luovutuksen kieltämiseen on nyt pidennetty 18.6. asti.

Julkaistu: 21.5. 22:28

Pins Finland on antanut asiakkailleen lisäaikaa vastustaa tiedonsiirtoa 18. kesäkuuta asti.

Ilta-Sanomat uutisoi tiistaina, että etukorttiyritys Pins Finland siirtävänsä asiakkaidensa tiedot latvialaiselle Loyalty Services -yhtiölle, kun Pins siirtyy latvialaisfirman omistukseen. Ilta-Sanomiin yhteyttä ottanut asiakas sai tiedon asiasta vasta 19. toukokuuta, jolloin viestin mukaan on viimeinen päivä vastustaa siirtoa.

Nyt Pins antaa asiakkailleen lisäaikaa vastustaa tietojen siirtoa ja lopettaa jäsenyys 18. kesäkuuta asti, ilmenee yrityksen asiakkailleen lähettämästä uudesta kirjelmästä. Sähköpostiviestin mukaan käsittelyprosessi tehostuu, jos pyyntö lähetetään englanniksi. Yritys lupaa kuitenkin vastata siitä huolimatta, että asiakas kirjoittaisi suomeksi.

Alunperin ohjeistettiin, että jos asiakas haluaa tietonsa pois yrityksen rekistereistä, hänen tulee ottaa yhteyttä sähköpostitse info@pins.co -osoitteeseen. Nyt yritys kertoo tuoreimmassa sähköpostiviestissään, että jos jäsenyytensä haluaa lopettaa ja tilin sulkea, se onnistuu yhtä linkkiä klikkaamalla. Silloin tili sulkeutuu 18.6. mennessä.

Pinsin bonuskorttiohjelmassa on paljon suomalaisten tietoja, sillä Valintatalot ja Siwat kattaneen YkkösBonus-bonusohjelman asiakkuudet muunnettiin Pins-asiakkuuksiksi. Pins-pisteitä sai myös Verkkokauppa.comista, Cdon.comista ja Zalandosta. Vuonna 2015 Pins ilmoitti suomalaisten asiakkaidensa määräksi 1,2 miljoonaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?