Humble Bundle tarjoaa Train Simulator 2020 -junasimulaattoria edulliseen hintaan - Digitoday - Ilta-Sanomat

Nyt on todellinen pelijärkäle tarjolla yhdellä dollarilla

Kuvituskuva
Julkaistu: 8.2. 16:00

Train Simulatorin kyytiin pääsee nyt vain yhdellä dollarilla. Hieman enemmän maksamalla saa jo yllin kyllin pelattavaa.

Monen haaveena on ollut lapsena tai kenties vanhempanakin työskennellä veturin kopissa, mutta harvempi meistä pääsee koskaan oikean veturin kyytiin vanhoista höyryvetureista puhumattakaan. Nyt siihen on harvinaisen hyvä mahdollisuus virtuaalisesti.

Hyväntekeväisyyttä harjoittava pelikauppa Humble Bundle tarjoaa Dovetail Gamesin Train Simulator 2020 -junasimulaattoria kohtuulliseen hintaan aina 25. helmikuuta saakka. Jos maksat vain yhden dollarin (siis alle yhden euron), saat peruspelin ja sen lisäksi neljä lisäosaa, jotka vievät esimerkiksi Britannian rautateille 1950-luvun hengessä tai Yhdysvaltoihin rahtia ja ihmisiä kuljettamaan vahvoilla dieselvetureilla.

Voit myös maksaa ostohetken keskiarvoa enemmän saadaksesi kuusi muuta lisäosaa. Tämän uutisen kirjoitushetkellä asiakkaat olivat maksaneet Train Simulatorista keskimäärin 4,79 dollaria. Kolmas vaihtoehto on maksaa vähintään 12 dollaria, jolloin saat vielä toiset kuusi lisäosaa. Kaiken kaikkiaan koko sisällön yhteishinta olisi normaalisti 449 dollaria, eli 408 euroa.

Pelaamiseen tarvitaan Windows-tietokone, jonka pelitehojen ei tarvitse olla ihan viimeisintä huutoa. Asentamista ssd-levylle kuitenkin suositellaan perinteisen kiintolevyn sijaan. Lisäksi vaaditaan ilmainen tili Steam-pelikaupassa. Pelin voi maksaa muun muassa PayPalilla tai luottokortilla.

Pelissä pääsee junan ohjaamoon.

Pelissä pääsee junan ohjaamoon.

Voit Humble Bundlen tarjoussivulla valita, minkä osuuden hinnasta annat hyväntekeväisyyteen, pelin kehittäjälle ja Humblelle. Kauppa pyytää sähköpostiosoitetta, johon lähetetään linkki pelin ja sen lisäosien koodeihin.

Nämä koodit, eli avaimet, lunastetaan Steam-pelikaupassa valitsemalla ylimmästä valikosta Pelit > Aktivoi tuote Steamissa ja liimaamalla kopioitu koodi kenttään.

Kriitikoiden mielestä Train Simulator tarvitsee lisäosia ollakseen nautittava, sillä pelkkä peruspeli on vajavainen. Kannattaa myös tietää, että jotkut skenaariot ja lisäosat ovat haastavampia kuin toiset. Älä luovuta, jos se höyryveturi ei tee pihaustakaan vain yhtä namiskaa vääntämällä.

Tuoreimmat osastosta