Disney+ tulee Suomeen luultua myöhemmin – myös hinta selvisi - Digitoday - Ilta-Sanomat

Disney+ tulee Suomeen luultua myöhemmin – myös hinta selvisi

Star Wars -universumiin sijoittuva The Mandalorian on yksi Disney+:n suosituimmista nimikkeistä.

Star Wars -universumiin sijoittuva The Mandalorian on yksi Disney+:n suosituimmista nimikkeistä.

Julkaistu: 21.1. 12:44

Odotettu suoratoistopalvelu aloittaa Suomessa vasta kesällä.

Disneyn suoratoistopalvelu Disney+ tulee Suomeen odotettua myöhemmin. Yhtiö kertoo tiedotteessaan, että palvelu aloittaa maaliskuun lopussa Saksassa, Britanniassa, Irlannissa, Ranskassa, Espanjassa ja Sveitsissä.

Pohjoismaissa, Belgiassa ja Portugalissa palvelu aloittaa kesällä. Tämä on odotettua myöhemmin, sillä Suomen-aloitusta oli odotettu alkuvuodelle. Disney ei ilmoittanut tarkkaa aloituskuukautta.

Disney+ on jo tarjolla Hollannissa, kuten myös USA:ssa ja Kanadassa. Näissä palvelu aloitti toimintansa marraskuussa.

Samalla Disney vahvisti palvelun hinnoittelun. Se maksaa Länsi-Euroopassa 6,99 euroa kuukaudessa tai 69,99 euroa vuodessa. Hinta on sama kuin Alankomaissa, joissa palvelu on jo toiminnassa. Disney ilmoitti hinnan koskevan koko Länsi-Eurooppaa.

Disney+ on kerännyt vauhdilla katsojia etenkin Yhdysvalloissa. Sen vahvuuksiin kuuluvat muun muassa Star Wars -sarja Mandalorian sekä Disneyn, Pixarin, Marvelin ja National Geographicin sisällöt. Suurilta osin nämä eivät ole tarjolla muissa katselupalveluissa.

Disney+ kärsi aloituksensa yhteydessä pahoista kapasiteettiongelmista. Aloituksen lykkääminen saattaa selittyä halulla jakaa uusien käyttäjien tulemista palveluun.

Tuoreimmat osastosta