Epic Games Store tarjoaa ilmaiseksi Rayman Legends -peliä - Digitoday - Ilta-Sanomat

Ole hereillä: Erinomainen tasohyppely ilmaiseksi perjantaihin asti

Kuvituskuva
Julkaistu: 4.12. 11:45

Epic Games Store tarjoaa ilmaiseksi Rayman Legends -videopeliä.

Windows-käyttäjät voivat ladata Ubisoftin vuoden 2013 tasohyppelyn Rayman Legendsin nyt ilmaiseksi. Ehtona on maksuttoman tilin perustaminen Epic Gamesin pelikauppaan Epic Games Storeen. Asiasta uutisoi muun muassa Neowin.

Allekirjoittaneelle tuttu Rayman Legends sisältää runsaasti riemunkirjavia ja tapahtumarikkaita kenttiä, joissa välillä riennetään ja pompitaan myös musiikin tahdissa. Peli on osoittautunut hauskaksi ajanvietteeksi lasten kanssa, joskin kokemusta on vain pelin PS4-versiosta. Pegi-ikäraja on 7.

Kun pelin lunastaa Epicin kaupassa, sen saa pitää niin kauan kuin käyttäjätili tai kauppa on olemassa. Tarjoussivulla on keltainen Get-nappi, jota painamalla pääsee luomaan tilin tai kirjautumaan jo olemassa olevalle tilille pelin hankkimiseksi. Pelin normaalihinta on 20 euroa.

Aikaa on perjantaihin 6.12. asti, jolloin tarjolle tulee seuraava ilmaispeli Jotun: Valhalla Edition.

Ilmaispelit ovat olleet Epic Gamesin tapa kerätä asiakkaita verrattain uudelle pelikaupalleen, joka kilpailee etenkin Valven Steamin kanssa.

Epicin käyttäjien kannattaa muistaa, että sen palvelut eivät vielä ole kilpailijoiden tasolla. Yksi merkittävä puute on pelitilanteiden tallentaminen pilveen. Tämä on tullut karuna yllätyksenä joillekin käyttäjille, jotka joutuivat aloittamaan pelinsä alusta esimerkiksi Windowsin uudelleenasennuksen jälkeen.

Epic on kuitenkin houkutteleva vaihtoehto pelien julkaisijoille, koska he saavat kaupassa tavallista isomman siivun myynnistä. Kaupassa onkin julkaistu joitakin merkittäviä pelejä huomattavasti ennen niiden rantautumista muualle. Esimerkiksi Borderlands 3:n pc-versio ei edelleenkään ole saatavilla esimerkiksi Steamista.

Epicin odotetaan tarjoavan viikoittain vaihtuvia ilmaisia pelejä tämän vuoden loppuun saakka.