Serial Cleaner -videopelin saa nyt ilmaiseksi Humble Bundlesta - Digitoday - Ilta-Sanomat

Hetken tarjolla ilmaiseksi – nyt pääset siivoamaan rikospaikkaa ennen poliisin tuloa

Serial Cleanerissa hävitetään todisteita ennen kuin poliisi saapuu paikalle.

Serial Cleanerissa hävitetään todisteita ennen kuin poliisi saapuu paikalle.

Julkaistu: 22.11. 16:53

Tilapäisesti ilmaisessa pelissä pääsee siivoamaan verilammikoita ja piilottamaan todisteita.

Videopelien verkkokauppa Humble Bundle markkinoi itseään taas tarjoamalla peliä hetken aikaa ilmaiseksi. Tällä kertaa vuorossa on vuonna 2017 ilmestynyt toimintahiiviskely Serial Cleaner, jonka normaalihinta on 14,99 euroa.

Tarjouksen verkkosivun mukaan Serial Cleaner sijoittuu 1970-luvun Yhdysvaltoihin, jossa päähahmon tehtävänä on siivota murhapaikat ennen poliisin saapumista paikalle. Hävitä ruumiit, puhdista veritahrat ja hankkiudu eroon raskauttavista todisteista jäämättä kiinni.

Tarinavetoinen Serial Cleaner on saatavilla Windowsille, Macille ja Linuxille. Pelin lataamisen ehtona on ilmainen käyttäjätili Humble Bundlessa ja uutiskirjeen tilaaminen. Tilauksen voi jälkikäteen peruuttaa.

Kun lunastat pelin, sinulle lähetetään sähköposti. Klikkaa siinä olevaa kuvaa, niin pääset latauskoodin sisältävälle verkkosivulle. Koodi syötetään Steam-pelipalvelussa painamalla siellä yläreunasta Pelit > Aktivoi tuote Steamissa. Jos et käytä vielä Steamia, voit luoda ilmaisen käyttäjätilin.

Humble Bundlen tarjous kestää joko tämän viikon sunnuntaihin kello 20 asti tai kunnes koodit loppuvat. On siis mahdollista, että peli katoaa saatavilta ennen sunnuntain takarajaa.

Älä myöskään unohda käyttää saamaasi koodia ajoissa. Koodi pitää käyttää torstai-iltaan 28. marraskuuta mennessä.