IS.fi uudistuu - kerro mitä pidät kehitysversiostamme - Digitoday - Ilta-Sanomat

IS.fi uudistuu - kerro mitä pidät kehitysversiostamme

Julkaistu: 12.11. 9:24

Suomen suurin uutissivusto, Ilta-Sanomien IS.fi uudistuu lähiaikoina, ja sinut on valittu kokeilemaan sitä. Anna palautetta ja vaikuta lopputulokseen ennen virallista julkaisua!

Ilta-Sanomien verkkosivuston uudistusta on tehty keväästä lähtien, ja nyt olemme päässeet siihen vaiheeseen, että olemme ohjanneet pienen osan lukijoistamme uuden sivuston kehitysversioon. Tavoitteena on saada teiltä, hyvät lukijat, kokemusasiantuntijoiden kommentteja ja palautetta uudistuksesta.

Paljon palautetta on jo saatukin, ja olemme sen perusteella tehneet lukuisia korjauksia ja muutoksia kokonaisuuteen - ihan niin kuin olette toivoneet.

Lisää vauhtia ja selkeyttä

Uusi IS.fi-sivusto painottaa mobiilikäyttöä - sillä neljä viidestä lukijastamme lukee jo uutisia mobiililaitteilla. Sivuston ulkoasuun on haettu selkeämpää ilmettä - entisen, monien mielestä jopa hälyisän kokonaisuuden sijaan.

Suurin muutos on kuitenkin tapahtunut ns. pannuhuoneen puolella, minkä ansiosta sivut latautuvat nyt luettavaksi huomattavasti nopeammin kuin ennen.

Osa sivuista ja toiminnoista on vielä työn alla, eivätkä siksi toimi tai on ohjattu takaisin vanhalle sivustolle. Lisäksi jo toimivista löytyy yhtä jos toistakin pientä korjattavaa päivittäin.

Mitäs pidät? Kerro  mielipiteesi tällä lomakkeella!

Jos haluat  mieluummin lukea vanhaa sivustoa, pääse sinne tästä.