Tällainen on seuraava iso Windows 10-päivitys - odotettavissa ensi kuussa

Julkaistu:

Windows 10
Microsoft julkisti Windows 10:n seuraavan suuren päivityksen nimen ja vihjaa aikataulusta
Microsoft ilmoitti, että Windows 10 -käyttöjärjestelmän virallinen nimi on November 2019 Update (19H2). Samalla yhtiö kertoi, että sen tämänhetkinen testiversio on todennäköisesti lopullinen ja sama, jonka jakelu kuluttajille aloitetaan pian.

Aikataulua päivityksen jakelulle ei kerrottu, mutta sen nimi antaa ymmärtää sen toimittamisen alkavan marraskuussa. Asiasta uutisoivan Neowinin nimettömän lähteen mukaan Microsoftin työntekijät voivat asentaa päivityksen portaittain jo 17. lokakuuta alkaen.

Vuosi sitten Microsoft kirvoitti käyttäjissään valtavasti tuskaa ja hikeä silloisella Windows 10:n suurpäivityksellä, joka muun muassa ryhtyi tuhoamaan käyttäjien tietoja.
Tällä kertaa vastaavaa vaaraa ei teoriassa pitäisi olla, sillä November 2019 Update on varsin maltillinen, eikä sisällä suuria uudistuksia. Päivityksen pitäisi myös tapahtua paljon aiempaa nopeammin, kunhan tietokoneessa on jo edellinen May 2019 Update. Uusi päivitys jaetaan tietokoneisiin samalla tavalla kuin kuukausittain ilmestyvät tietoturvapäivitykset.
The Verge mainitsee yhtenä November 2019 Updaten isoimmista muutoksista mahdollisuuden etsiä OneDrive-verkkopalvelun tietoja suoraan Windowsin Resurssienhallinnan hausta käsin. Kalenterimerkintöjä voi puolestaan tehdä Windowsin tehtäväpalkin kautta.

Muuten päivitys keskittyy lähinnä parantamaan käyttöjärjestelmän suorituskykyä ja käytettävyyttä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt