Ilouutinen Youtuben käyttäjille: Aiemmin tästä piti maksaa – ensi kuussa se on ilmaista

Julkaistu:

Youtube
Youtube tuo maksullisia sisältöjä kaikkien katsottavaksi syyskuussa.
Googlen videopalvelu Youtube kertoi taannoin avaavansa maksullisen Premium-jäsenyyden piirissä olevia alkuperäistuotantojaan myös ei-maksaville käyttäjille.
Nyt Youtube kertoi myös päivämäärän, jolloin aiemmin maksullisia Youtube Originals -sisältöjä pääsee katsomaan ilmaiseksi. Muutos tapahtuu 24. syyskuuta, muun muassa Android Central uutisoi.

Muutos koskee vain päivämäärän jälkeen julkaistavia Originals-elokuvia tai -sarjoja. Aiempi sisältö pidetään ilmeisesti yhä maksumuurin takana. Ilmaiskatsojien pitää myös katsella mainoksia, ja sarjojen katsojat saavat uudet jaksot viiveellä.

Youtuben tukiartikkeli aiheesta on myös suomeksi. Silti on epäselvää, onko ilmaistarjonta täällä päin yhtä kattavaa kuin vaikkapa Yhdysvalloissa. Ainakin tähän asti Originals-sisällön tarjonta on voinut vaihdella maittain.

Youtube Originals on vain osa Premium-jäsenyyteen kuuluneita palveluita. Maksamalla jäsenyydestä saa mainokset pois kaikista Youtuben videoista ja pääsyn Youtube Music -suoratoistopalveluun.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt