Chrome-selaimen laajennus mahdollistaa Netflixin salakatselun - Digitoday - Ilta-Sanomat

Uskallatko kokeilla? Näin katsot Netflixiä salaa työpaikalla

Ilmainen Chrome-selaimen laajennus täyttää monen työntekijän toiveen – tai toteuttaa heidän pahimman painajaisensa.

22.7.2019 7:00

Netflixin katselu työpaikalla ei ehkä ole suositeltavaa, mutta ainakin se on nyt helpompaa, jos käytät Chrome-selainta. Muun muassa Fossbytes ja Entertainment Weekly News kertovat ilmaisesta laajennuksesta Chromeen nimeltä Netflix Hangouts.

Markkinointiyritys Mschf:n tarjoama laajennus asennetaan painamalla sinistä Lisää Chromeen -nappia Googlen Chrome Web Storessa. Sen jälkeen avaa Netflix Chromessa, ja laita haluttu ohjelma pyörimään. Sitten paina selaimen oikeaan yläkulmaan ilmestynyttä punaista puhekuplaa, jossa on lainausmerkki.

Tämän pitäisi avata tekaistu neljän ikkunan videoneuvottelu, joista yhdessä pyörii Netflix-ohjelmasi. Muissa kolmessa ikkunassa on kussakin henkilö mukamas videoyhteyden päässä.

Laajennusta tulee käyttää omalla vastuulla. Pomo tai työkaveri saattaa hyvinkin tunnistaa yhdessä ikkunassa pyörivän ohjelman, jos hän sattuu olemaan fani tai senhetkinen kohtaus ei mitenkään muistuta videoneuvottelua.

Myös kolme tekaistua keskustelukumppania saattaa herättää epäilyksiä, kun naamat ovat entuudestaan tuntemattomia.

Laajennus on verrattain vähän ladattu, eikä sillä ole kirjoitettuja arvosteluja. Tällaisiin laajennuksiin tulee yleensä suhtautua varauksella, mutta sen taustalla oleva Mschf on entuudestaan tunnettu yritys.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?