Microsoftin salaisesta mobiililaitteesta tihkui tietoja

Julkaistu:

Microsoft
Microsoft on esitellyt uutta Surface-laitetta yhtiön sisällä, The Verge kertoo.
Teknologiayhtiö Microsoft on näyttänyt työntekijöilleen uutta kahdella näytöllä varustettua laitetta, joka on tulossa osaksi yhtiön Surface-mallistoa. Näin kertoo The Verge, joka lainaa Microsoftin suunnitelmista tietäviä nimettömiä lähteitä.

Yhtiö tiettävästi järjesti äskettäin tilaisuuden, jossa työntekijät pääsivät näkemään kaksinäyttöisen prototyypin koodinimeltään Centaurus. Siitä on tiettävästi tulossa aiemmin huhuttua ja sittemmin kenties hyllytettyä Andromeda-laitetta isompi.
Centaurusta kerrotaan kehitetyn noin kaksi vuotta. Siitä on tarkoitus tehdä uusien kaksinäyttöisten tablettien ja kannettavien suunnannäyttäjä. Julkaisu voi tapahtua puolen vuoden sisällä.

Laite olisi toteutuessaan ilmeisesti myös yksi ensimmäisiä, jotka ajavat Microsoftin huhuttua Windowsin kevyempää Lite-versiota.
Microsoft vihjaili äskettäin uudesta käyttöjärjestelmästä, joka päivittyy automaattisesti, on turvallinen ja aina internetissä. Jotkut uskovat, että Microsoft kuvaili juurikin Windows Liten.
Uudenlaisen mobiililaitteen ohella Microsoft on aktiivinen myös pikaviestinten rintamalla, jossa yhtiö menetti asemansa MSN Messengerin eli Windows Live Messengerin kuihduttua pois. The Vergen mukaan yhtiöllä on myös alla Teams-ohjelmastaan versio, joka kulkee työnimellä Teams for Life.

Kyseessä olisi perhe- ja vapaa-ajan käyttöön suunniteltu ohjelman versio, joka mahdollistaisi muun muassa paikkatietojen ja asiakirjojen jakamisen sekä yhteiset kalenterit. Sovelluksen uskotana olevan tarkoitettu haastamaan suurta suosiota nauttiva WhatsApp-pikaviestin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt