Ärsyttääkö, kun Facebook-tapahtuma ei näy puhelimen kalenterissa? Näin se tapahtuu

Julkaistu:

Digivinkit
Facebookin tapahtumat, kuten kaverin synttärit, voi siirtää Google-kalenteriin tietokoneen kautta.
Eikö riitä, että tulevat kiinnostvat tapahtumat löytyvät Facebookin kautta? Jos haluat ne myös Google Kalenteri -sovellukseen, siihen on olemassa helppo keino – kunhan vain käytät Facebookia tietokoneen kautta.

Kirjaudu Facebookiin, ja paina vasemman reunavalikon Tutki-otsakkeen alta kohtaa Tapahtumat. Vieritä sivua alas, ja etsi oikeasta alareunasta pieni laatikko, jossa ovat linkit Tulevat tapahtumat ja Syntymäpäivät.

Klikkaa kumpaa tahansa linkkiä, niin ruutuun avautuu ikkuna kyseisten tapahtumien lataamiseksi tiedostona tietokoneelle. Valitse ikkunassa Tallenna tiedosto -kohta, ja paina OK.

Siirry nyt Google Kalenterin verkkosivulle. Vasemmasta reunasta löytyy Lisää kalenteri -kohta ja sen vierestä kolme pystypistettä. Paina niitä, ja valitse Tuo. Klikkaa kohtaa Valitse tiedosto tietokoneelta, ja mene Ladatut tiedostot -kansioon. Valitse sieltä juuri lataamasi tapahtumatiedosto, paina Avaa ja sitten Google Kalenterissa Tuo-nappia. Ruutuun pitäisi tulla onnistumisen merkkinä ilmoitus tapahtumien tuomisesta.

Toista sama toisen linkin kohdalla Facebookissa. Tuotujen merkintöjen pitäisi näkyä Kalenterissa kohdassa Muut kalenterit.

Kun olet tuonut tapahtumat kertaalleen Googlen kalenteriin, ne pidetään automaattisesti ajan tasalla.

Googlen kalenterin lisäksi Facebook tukee tapahtumien siirrossa Microsoftin Outlookia ja Apple-kalenteria.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt