Digitoday

Gmailiin tulossa kaivattu uudistus: Näin tämän olisi pitänyt toimia alusta alkaen

Julkaistu:

Gmail
Google tuo Gmailiin uusia ominaisuuksia tiiviiseen tahtiin. Nyt parannusta on luvassa hiiren kakkosnapin toimintaan.
Google on kehittänyt Gmail-sähköpostipalveluaan viime aikoina tiheään tahtiin, ja uutta on jälleen näköpiirissä. Gmail on saamassa jälleen päivityksen, joka helpottaa huomattavasti verkkopalvelun käyttöä, kertoo verkkolehti The Verge.

Gmailia tietokoneella käytettäessä hiiren kakkosnäppäimen alta löytyy nykyään kolme vaihtoehtoa: Arkistoi, Merkitse lukemattomaksi ja Poista. Monissa muissa sähköpostiohjelmissa kakkosnapin näpäyksellä esiin tulee yleensä pidempi valikko, jonka kautta pääsee esimerkiksi vastaamaan viestiin tai välittämään sen edelleen.

Google aikoo vihdoin korjata puutteen, ja hiiren kakkosnäppäimen pudotusvalikosta voi jatkossa edellisten valintojen lisäksi myös muun muassa merkitä viestin lukemattomaksi, siirtää toiseen kansioon tai siirtää myöhemmäksi, eli asettaa viestille muistutuksen myöhemmin tiettyyn aikaan.

Nämä toiminnot toki löytyvät nykyäänkin Gmailista erilaisista valikoista sähköpostipalvelun yläosassa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Päivitys on käyttäjälle yksinkertainen, sillä sitä ei tarvitse asentaa. Gmailia verkkoselaimella käytettäessä hiiren kakkosnäppäimen valikot vain toimivat jonain päivänä. Google aloitti päivitykset maksullisen G Suite -palvelun käyttäjille eilen, ja muille toiminnot ovat luvassa helmikuun 22. päivän jälkeen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt