Digitoday

Gmail saa monta toivottua uudistusta – napattu lakkautettavasta sovelluksesta

Julkaistu:

Gmail
Google sulkee pian muutaman vuoden ikäisen Inbox-sähköpostiohjelman, mutta on ilmeisesti tuomassa sen toimintoja Gmailiin.
Google on ilmoittanut lopettavansa Inbox-sähköpostisovelluksensa, mutta sovelluksen käytännöllisiä toimintoja ei ehkä ole menetetty lopullisesti. 9to5Google-verkkosivuston mukaan Google aikoo tuoda joitakin Inboxin suosittuja ominaisuuksia Gmail-sähköpostiinsa.

Väite perustuu Reddit-palvelussa vuodettuihin tietoihin ja kuvakaappaukseen, jonka Reddit-käyttäjä väittää olevan peräisin ystävältään.

Kuvan perusteella Google olisi tuomassa Inboxista Gmailiin ainakin viestinippuja sekä muistutuksia. Niput ovat Inboxissa keino järjestää viestejä ryhmiin aiheiden tai lähettäjien perusteella. Niputtamisen on voinut tehdä käsin tai automaattisesti erilaisten tunnistemerkintöjen avulla.

Gmailissa ei sähköposteja voi ryhmitellä tai kansioida vastaavalla tavalla, vaikka niille voikin antaa erilaisia tunnisteita tai tärkeysluokituksia.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Inboxin muistutukset taas ovat kalentereista tuttuja ilmoituksia, jotka voi asettaa ilmestymään ajastettuna puhelimeen tai tablettiin tavallisen sähköpostin tapaan.

Kuvavuodon perusteella Google olisi tuomassa Gmailiin myös ”Merkitse kaikki viesti luetuksi” -toimintoa.

Monet Inbox-sovelluksen käyttäjät ovat pahoillaan sovelluksen lopetuspäätöksestä, vaikka Gmail sai viime vuonna tehdyssä uudistuksessa jo osan Inboxin ominaisuuksista, kuten esimerkiksi torkkutoiminnon.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt