Digitoday

Googlelta yllätyspäätös – nostaa palvelunsa hintoja

Julkaistu:

Google
Google alkaa veloittaa G Suite -palveluistaan entistä enemmän.
Internet-yhtiö Google kertoo korottavansa G Suite -toimisto-ohjelmistokokoelmansa hintoja ensimmäistä kertaa kymmeneen vuoteen. Asiasta uutisoi muun muassa CNBC. Yhtiön mukaan korotetut hinnat astuvat voimaan 2. huhtikuuta tänä vuonna.

G Suite käsittää useita työkaluja sähköpostista verkkosivujen rakentamiseen ja asiakirjojen käsittelystä verkkotallennukseen. G Suite Basic Editionin hinta nousee 1 dollarilla 6 dollariin käyttäjää kohden kuukaudessa. G Suite Business Editionin hinta nousee 2 dollarilla 12 dollariin käyttäjää kohden kuukaudessa.

Korotukset astuvat voimaan ympäri maailman paikalliseen valuuttaan ja paikoitellen myös paikallisiin markkinoihin sovitettuina. G Suite Enterprise Editionin hinta pysyy ennallaan.

Googlen mukaan syynä korotuksiin on G Suiten laajentuminen vuosien varrella kattamaan uusia palveluja. Nyt laajennus otetaan huomioon myös hinnoittelussa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Viimeisen kymmenen vuoden kuluessa G Suite on kasvanut tarjoamaan lisää työkaluja, toiminnallisuutta ja arvoa yritysten auttamiseksi muuttamaan työn tekemistä. Yksi asia, joka ei ole muuttunut tänä aikana, on hinta, Google huomauttaa.

CNBC:n mukaan 20 prosentin hinnankorotus tuo G Suiten hinnaltaan lähemmäs Microsoftin Office 365 -ratkaisua, joskin Googlen ja Microsoftin tuotteita ei voi suoraan verrata toisiinsa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt