Digitoday

Pyhäinhäväistys vai jotain ihan muuta? Sonylta erikoinen levysoitin

Julkaistu:

Levysoittimet
Sony on julkaissut bluetooth-levysoittimen.
Sony on julkaissut CES-messuilla Las Vegasissa langattoman vinyylilevysoittimen. PS-LX310BT-levysoittimella musiikkia voi toistaa langattomasti bluetooth-laitteisiin tai perinteiseen tapaan kaapelilla stereoihin kytkien.

Soitin on hihnakäyttöinen ja täysautomaattinen, eli äänivarsi laskeutuu levylle napinpainalluksella ja palautuu alkuasentoon toiston päätyttyä.

Tarjolla on erillinen vahvistusasetuskytkin, jonka tarkoitus on taata yhteensopivuus erilaisiin toistojärjestelmiin. Tarjolla on phono- ja linjalähdöt rca-liittimiin. Usb-liitäntää ei ole.

Pyörimisnopeudet ovat klassiset 33½ sekä 45 rpm. Raskaan sarjan hifisteihin laite tuskin silti vetoaa, sillä äänirasia ei ole vaihdettava. Tästä kielii myös hinta. Suomen-hintaa ei ole ilmoitettu, mutta Britannian-hinnaksi on kerrottu 200 puntaa (noin 220 euroa). Laitetta aletaan myydä maaliskuussa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Sonyn lienee tarkoitus ratsastaa pirteästi voivalla vinyylilevytrendillä. Monille analogisen äänentoiston ystäville digitaalisen ja analogisen sekoittaminen on kuitenkin ylittämätön kuilu. Siksi soitin tuskin löytää jalansijaa vakavimpien alan harrastajien keskuudessa.

Ota kantaa

Tuleeko lp-soittimen olla täysin analoginen?

Ehdottomasti 45% Ei tarvitse, lopputulos ratkaisee 44% Kuka kuuntelee vielä fyysisiä levyjä? 11%
Ääniä yhteensä 1826

Kommentit

  Näytä lisää
  Kommentointi on päättynyt
  Tuoreimmat
  1. Juuri nyt
  2. Donald Trump peruu delegaationsa osallistumisen Maailman talousfoorumiin
   Taloussanomat
  3. Kotimatkalla ollut Aiia, 21, puhui siskonsa kanssa puhelimessa, kun hyökkääjä iski – vaihto-oppilaan surma kuohuttaa Australiassa
   Ulkomaat
  4. Tunti sitten
  5. WSJ: Yhdysvallat harkitsee kiinalais­tuotteiden tuonti­tullien höllentämistä
   Taloussanomat
  6. Natalie ja Kerry ottivat selfien ”Paholaisen ovilla” – järkyttyivät kuvaan tallentuneesta kalpeasta hahmosta
   Viihde
  7. 2 tuntia sitten
  8. Sukeltajien poikkeuksellinen kohtaaminen valtavan valkohain kanssa tallentui kuviin – asiantuntijat kiinnittivät huomiota yhteen seikkaan
   Ulkomaat
  9. Kuvat prinssi Philipin kolaripaikalta: Suurikokoinen Land Rover rysähti tielle kyljelleen, Kia päätyi keula edellä pöpelikköön
   Kuninkaalliset
  10. Rekkaa ohittamaan lähtenyt autoilija törmäsi kolmeen vastaantulijaan Huittisissa – yksi loukkaantui vakavasti, kaksi lievästi
   Kotimaa
  11. 4 tuntia sitten
  12. Poliisi pyytää tietoja kadonneesta Jerestä – viimeisin yhteys 21-vuotiaaseen saatu joulukuussa
   Kotimaa
  13. 82-vuotias Berlusconi tulee taas – ilmoitti asettuvansa ehdolle EU-vaaleissa: ”Euroopasta puuttuu syvällistä ajattelua”
   Ulkomaat
  14. IS-raati arvioi puoluejohtajien esiintymisen – näin he pärjäsivät: ”Ei viinejä kauppoihin, koska täällä vedetään lähinnä lärvejä”
   Kotimaa
  15. Näytä lisää