Digitoday

Pyhäinhäväistys vai jotain ihan muuta? Sonylta erikoinen levysoitin

Julkaistu:

Levysoittimet
Sony on julkaissut bluetooth-levysoittimen.
Sony on julkaissut CES-messuilla Las Vegasissa langattoman vinyylilevysoittimen. PS-LX310BT-levysoittimella musiikkia voi toistaa langattomasti bluetooth-laitteisiin tai perinteiseen tapaan kaapelilla stereoihin kytkien.

Soitin on hihnakäyttöinen ja täysautomaattinen, eli äänivarsi laskeutuu levylle napinpainalluksella ja palautuu alkuasentoon toiston päätyttyä.

Tarjolla on erillinen vahvistusasetuskytkin, jonka tarkoitus on taata yhteensopivuus erilaisiin toistojärjestelmiin. Tarjolla on phono- ja linjalähdöt rca-liittimiin. Usb-liitäntää ei ole.

Pyörimisnopeudet ovat klassiset 33½ sekä 45 rpm. Raskaan sarjan hifisteihin laite tuskin silti vetoaa, sillä äänirasia ei ole vaihdettava. Tästä kielii myös hinta. Suomen-hintaa ei ole ilmoitettu, mutta Britannian-hinnaksi on kerrottu 200 puntaa (noin 220 euroa). Laitetta aletaan myydä maaliskuussa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Sonyn lienee tarkoitus ratsastaa pirteästi voivalla vinyylilevytrendillä. Monille analogisen äänentoiston ystäville digitaalisen ja analogisen sekoittaminen on kuitenkin ylittämätön kuilu. Siksi soitin tuskin löytää jalansijaa vakavimpien alan harrastajien keskuudessa.

Ota kantaa

Tuleeko lp-soittimen olla täysin analoginen?

Ehdottomasti 45% Ei tarvitse, lopputulos ratkaisee 44% Kuka kuuntelee vielä fyysisiä levyjä? 11%
Ääniä yhteensä 1827

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt