Digitoday

Kaljakone kotiin? Tässä jättimessujen 3 hämmentävintä vimpainta

Julkaistu:

Viihde-elektroniikka
Las Vegasin CES-messuilla nähdään myös erikoisempia vimpaimia.
Las Vegasissa on parhaillaan meneillään Consumer Electronics Show -elektroniikkamessut (CES), missä suuret laitevalmistajat esittelevät uusia tuotteitaan ja keksintöjään.

Julkistusten joukkoon mahtuu paljon paranneltuja versioita vanhoista laitteista, mutta myös kokonaan uusia ja ihmeellisiä vimpaimia. Ilta-Sanomat Digitoday poimi tarjonnasta muutaman kummallisuuden.

Kaljakone


Eteläkorealainen LG julkisti HomeBrew-nimisen oluenvalmistuslaitteen. Hieman kahvikapselien tapaisilla olutkapseleilla täytettävä kone valmistaa 5 litran olutsatsin 2 viikossa. Valmistaja toimittaa kapseleita 5 eri maulla. Itse paneminen tapahtuu tekoälyä hyödyntäen ja laite puhdistaa itse itsensä, kertoo VentureBeat.

Kävelevä kulkuneuvo


Hyundai esitteli konseptin Elevate-nimellä kulkevasta kulkuneuvosta. Ajokki yhdistää jalat ja pyörät, mikä mahdollistaa liikkumisen hyvin vaikeakulkuisessa maastossa, kertoo Wired.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Matkustamoa voi varioida tarpeen mukaan. Valmistajan mukaan konsepti mahdollistaa jopa taksit, jotka kiipeävät portaita ylös hakemaan kuljetettavansa.

Digitaalinen tauluraami


Paremmin verkkolaitteiden valmistajana tunnettu Netgear on julkistanut Meural Canvas -älytaulun. Kyseessä on 27- tai 21,5-tuumainen, 4 vaihtoehtoisella kehyksellä varustettu taulu sisustuselementiksi.

Taulussa tulee valmiina 30 000 kuvan valmis kuvakirjasto tai vaihtoehtoisesti taulussa voi käyttää omia kuviaan. Julkistus muistuttaa kovasti vuosituhanteen vaihteessa nähtyjä digitaalisia valokuvakehyksiä, jotka eivät koskaan yleistyneet massatuotteiksi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt