Digitoday

Applelta raju veto: Samsungin telkkareihin tulee täky, joita ei muilla ole

Julkaistu:

Älytelevisiot
Samsungin uusilla älytelevisioilla pääsee katsomaan iTunesin elokuvia ja tv-ohjelmia.
Samsungin tämän vuoden älytelevisioissa voi katsella Applen iTunes-verkkopalvelun elokuvia ja tv-ohjelmia. Yhtiön mukaan keväällä on tulossa sovellus nimeltä iTunes Movies and TV Shows, jolla käyttäjä voi katsella olemassa olevaa iTunes-kirjastoaan Samsungin televisiolla ja ostaa tai vuokrata uusia ohjelmia.

Asiasta uutisoi muun muassa The Verge. Sovellus tulee saataville vain Samsungin televisioihin yli sadassa maassa.

Samsungin televisioihin on myös keväällä luvassa tuki Applen AirPlay 2 -tekniikalle, joka mahdollistaa Apple-laitteissa olevan sisällön, kuten videoiden, valokuvien tai musiikin, toistamisen langattomasti Samsungin televisioissa. Tuki AirPlay 2:lle on tulossa 190 maahan.

Samsung lupaa tukea kumpaakin uudistusta myös vuoden 2018 älytelevisioissaan niihin julkaistavalla ohjelmistopäivityksellä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Apple on sallinut ulkopuolisten laitteiden päästä käsiksi iTunesin videovalikoimaan, jos Windows-laitteita ei oteta lukuun.

Päätös saattaa jopa liittyä Applen heikkenevään iPhone-myyntiin ja sen paikkaamiseen satsaamalla palveluliiketoimintaan. Samsung on jo vuosien ajan ollut yksi markkinoiden suurimpia älytelevisioiden valmistajia.
Eri valmistajien älytelevisiot seuraavat yleisesti, mitä käyttäjät katsovat, jotta mainoksia voitaisiin kohdentaa paremmin. Apple kuitenkin korosti The Vergelle, että Samsungin televisioiden mainosseuranta ei pysty tarkkailemaan iTunes Movies and TV Shows -sovelluksen katselua.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt