Digitoday

”Kaikki, mikä menee pieleen, on yrittäjän vika” – Slush käynnistyi näyttävästi

Julkaistu:

Slush
Slush käynnistää ilmaisen startup-opinto-ohjelman.
Kasvuyritystapahtuma Slush käynnistyi Helsingin Messukeskuksella näyttävällä ja äänekkäällä avajaisseremonialla. Hiphop-esityksen käynnistämä avajaispuheenvuoro sisälsi myös julkistuksen.

Slushin toimitusjohtaja Andreas Saari ja varatoimitusjohtaja Alexander Pihlainen julkistivat Slush Academy -yrittäjyysopinto-ohjelman. Se rakentuu mentoroinnista sekä oppisopimuksista entisissä startupeissa, jotka ovat kasvaneet suuriksi yhtiöiksi.

Yritysmaailmasta vuonna 2019 käynnistyvässä ohjelmassa ovat mukana muun muassa Supercell, Unity ja Klarna. Opinto-ohjelma on ilmainen, ja se on myöhemmin tarkoitus skaalata maailmanlaajuiseksi.


Avausshow’ssa puheenvuoron pitänyt Nokian hallituksen puheenjohtaja Risto Siilasmaa vertasi yrittäjyyttä vuokra-autoon. Hänen tiedusteltuaan yleisöltä, moniko on vuokrannut auton, useimpien käsi nousi. Sen sijaan hyvin harva myönsi pesseensä vuokra-autoa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Yrittäjyyteen kuuluu omistajuus ja vastuullisuus. Kaikki, mikä yrityksessä menee pieleen, on yrittäjän vika, Siilasmaa sanoi.

– On mahdollista saada työntekijät ja palkatut johtajat tuntemaan samaa vastuuta. Se ei ole helppoa, mutta se on tehtävissä.


Slush on ilmoittanut, että tapahtumaan osallistuu yli 22 000 kävijää, yli 3000 startup-yritystä ja 1800 sijoittajaa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt