Digitoday

WhatsApp-ryhmiin tulossa kätevä toiminto – iPhone-käyttäjät pääsevät jo kokeilemaan

Julkaistu:

WhatsApp
IPhonea käyttävät WhatsAppin beta-testaajat ovat saaneet sovellukseen uuden näppärän ominaisuuden.
Viestipalvelu WhatsApp testaa iPhone-puhelimissa tulevaa toimintoa, joka helpottaa ryhmäpuheluiden aloittamista, kertoo palvelun kehitystä seuraava WhatsAppBetaInfo-verkkosivusto.

Useamman henkilön ryhmäpuheluja voi WhatsAppissa tehdä jo nyt. Puhelu aloitetaan ensin yhden henkilön kanssa, ja siihen voi liittää muita osanottajia yhteystietovalikon kautta.

Sovelluksen testiversiossa 2.18.110.17 uutta on oma ryhmäpuhelu-näppäin, jolla voi aloittaa puhelun suoraan korkeintaan kolmen henkilön kanssa. Muut osanottajat valitaan ensin yhteystiedoista, ja he voivat vastata WhatsApp-puheluun yhtä aikaa.

Ominaisuus on ensimmäisenä testattavana iPhone-käyttäjillä, jotka ehtivät ilmoittautua ajoissa WhatsAppin beta-testaajaksi. Android-puhelimia käyttävillä WhatsApp-betatestaajilla toimintoa ei vielä ole.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Facebookin omistama WhatsApp laajensi palvelunsa rajattua betatestausohjelmaa Applen laitteisiin marraskuun alkupuolella. Tätä ennen palvelun uusia ominaisuuksia saattoi testata etukäteen vain Android-puhelimilla.
WABetaInfon mukaan ryhmäpuhelunäppäin on tulossa myöhemmin myös Android-testaajille. Lisäksi sivusto kertoo WhatsAppin kehittävän myös ääniviestien kuunteluun muutosta, joka toistaisi saapuneet ääniviestit automaattisesti peräkkäin ilman, että jokaista kuunneltavaa viestiä tarvitsisi valita erikseen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt
    Tuoreimmat