Black Friday ruuhkautti Gigantin sivut – Asiakkaiden kiukku purkautui Facebookissa

Gigantti pahoittelee sivujen ruuhkautumista.

Gigantin verkkosivut ruuhkautuivat.

22.11.2018 22:36

Tänään torstai-iltana alkanut Black Friday -ostoshuuma kuormittaa verkkokauppojen sivuja, eivätkä kaikki saa haluamiaan alennustuotteita.

Gigantin viestintäpäällikkö Anniina Korpela myöntää, että tietoteknisiä ongelmia on ilmennyt illan aikana. Gigantti aloitti Black Fridayn verkkomyynnin kello 21 ja sen jälkeen sen Facebook-sivuille on ilmestynyt useita kiukustuneita kommentteja.

Gigantin järjestämästä tapahtumasivusta on tykännyt yli 37 000 ihmistä.

Kommentoineet kertovat muun muassa, että sivujen päivittyminen on takkuillut ja ostoskoriin asti päätyneitä tuotteita ei ole voinut maksaa. Korpela vahvistaa, että vastaavia ongelmia on ollut.

Lue lisää: Aiotko ostaa Black Friday -tarjouksesta television? Muista nämä asiat

– Lisäksi on ollut yleistä hitautta. Ihmiset ohjautuvat ikään kuin odotushuoneeseen, josta pääsee joukko kerrallaan eteenpäin, Korpela selittää.

Joissain tapauksissa asiakkaan haluama tuote on ehtinyt loppua siinä vaiheessa, kun asiakas on ostamassa sitä itselleen. Korpela pahoittelee tätä, mutta muistuttaa, että tarjoustuotteita saa myös myymälöistä.

– Black Friday on vähän sellainen, että nopeat syövät hitaat, vaikka meillä on kyllä isot tarjouserät, hän sanoo.

Korpelan mukaan liikkeellä on tuhansia ihmisiä ja siitä syntyy hetkittäin notkahduksia sivujen toimivuuteen.

Meidänkin nettisivut ovat tottuneet ottamaan vastaan suuren määrän ihmisiä, eikä se pienestä notkahda. Nyt on kuitenkin ennätyksellinen ruuhka. Se on tällaista, kun on koko Suomi ostoksilla samaan aikaan.

Korpelan mukaan kuitenkin jatkuvasti yhä useampi pystyy tekemään tilauksensa, mutta hidastuksia on edelleen. Hän kertoo, että koko Gigantin pääkonttorin toimistoväki tekee töitä, jotta verkkokauppa toimisi sujuvasti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?