Digitoday

Mark Zuckerberg kiemurtelee CNN:llä vaikeiden kysymysten edessä: ”Ei ole suunnitelmissa”

Julkaistu:

Facebook
Skandaaleissa ryvettyneen Facebookin pomo Mark Zuckerberg joutui vastailemaan vaikeisiin kysymyksiin CNN:n haastattelussa.
Facebook on kulkenut tämän vuoden aikana kriisistä kriisiin. Yhtiö on jäänyt kiinni leväperäisestä suhtautumisesta käyttäjiensä tietojen laajamittaiseen keräämiseen ja hyväksikäyttöön sekä yrityksestä peitellä sitä palkkaamalla PR-toimisto kehittelemään salaliittoteorioita.

Murtautujat veivät myös palvelulta kymmenien miljoonien ihmisten käyttäjätietoja, eikä murron laajuudesta ja todellisesta luonteesta ole vieläkään kerrottu perusteellisesti.

Yhtiön perustaja, toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja Mark Zuckerberg asettui CNN:n kameroiden eteen ja sai vastaansa vaikeita kysymyksiä.

Zuckerbergilta kysyttiin muun muassa hänen aikomuksistaan jättää hallituksen puheenjohtajan tehtävät, johon vastaus oli, ”ei ole suunnitelmissa”. Johtaja joutui myös ottamaan kantaa yhtiön skandaalien salailuun, vihapuheeseen sekä Facebookissa tapahtuneeseen presidentinvaaleihin sekaantumiseen.

Katso haastattelu jutun alussa olevalta videolta.