Digitoday

WhatsAppiin tulee fiksu uudistus – siitä on iloa, jos kuulut ryhmiin

Julkaistu:

WhatsApp
WhatsApp-sovelluksen testiversio paljastaa kätevän toiminnon ryhmien käyttäjille.
WhatsApp-viestipalvelu kehittää jatkuvasti palveluaan, ja uusia ominaisuuksia jaetaan ensin kokeiltavaksi palvelun beta-testausohjelman jäsenille. Palvelu on lokakuun lopussa julkaissut Android-testaajille WhatsApp-sovelluksesta uuden 2.18.335-version, joka sisältää käytännöllisen uudistuksen ryhmäkeskusteluihin.

Uudessa testiversiossa käyttäjät voivat vastata ryhmäkeskusteluiden kommentteihin myös yksityisesti suoraan kommentin kirjoittajalle, kertoo WhatsApp-kehitystä seuraava WABetaInfo-verkkosivusto.

Sivuston mukaan sovelluksen tuoreessa testiversiossa kommentin yhteydessä voi valita uuden ”Reply privately” eli ”vastaa yksityisesti” -vaihtoehdon, joka avaa yksityisen keskustelun kommentoijan kanssa.

Aiemmin yksityinen kommentointi ryhmän jäsenelle on onnistunut vain siirtymällä ensin pois keskustelusta ja avaamalla erillinen keskustelu.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Toiminnon pääseminen yhtiön sisältä puolijulkiseen beta-testausvaiheeseen tarkoittaa yleensä sitä, että se voi lähiaikoina tulla myös varsinaiseen sovellukseen, ellei siinä paljastu suuria ongelmia.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt