Digitoday

Aikaa alle kaksi viikkoa: Vuoden ikäinen huippupeli jaossa ilmaiseksi

Julkaistu:

Videopelit
Destiny 2 on ilmaiseksi lunastettavissa rajoitetun ajan.
Pelitalot Bungie ja Activision Blizzard juhlivat Destiny 2 -videopelin vuodentakaista julkaisua jakamalla teosta ilmaiseksi pc-pelaajille. Pelin voi lunastaa maksutta 18. marraskuuta asti ja ladata sitten Windows-tietokoneelle.

Destiny 2 on moninpeliksi suunniteltu ensimmäisen persoonan ammuskelu tulevaisuuden scifi-ympäristöissä. Jos pelin omistaa jo entuudestaan, luvassa on joulukuussa ilmainen erikoissymboli (emblem) käytettäväksi pelin sisällä.

Tiedotteen mukaan pelaaminen vaatii Blizzardin Battle.net-pelialustan asentamista. Peli edellyttää myös jatkuvaa internet-yhteyttä, vaikka pelaisi vain tarinatehtäviä yksin.

Levytilaa vaaditaan jopa 104 gigatavua. Uudet Battle-net tilit pitää suojata Blizzardin SMS Protect -tekstiviestivarmistuksella, jotta pelin voi lunastaa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Tarjous on erikoinen, sillä Destiny 2 ei ole vanha peli ja se on myös myynyt hyvin, joten uusien pelaajien kalasteluun ei pitäisi olla liiemmin tarvetta. Tosin Kotaku-uutispalvelun mukaan Destiny 2 olisi ensimmäisten kuukausien jälkeen menettänyt pelaajia.

Onkin mahdollista, että Blizzard kalastelee tarjouksellaan kokonaan uusia käyttäjiä, jotka eivät Battle.netiä asentaneet.

Suosittuja videopelejä tulee ajoittain ilmaiseksi jakeluun eri julkaisijoilta. Mutta yleensä tarjotut pelit ovat olleet vanhempia.
Destiny 2 oli syyskuussa jaossa ilman eri maksua niille PlayStation 4 -käyttäjille, jotka maksavat kuukausimaksua PlayStation Plus -jäsenyydestä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt