Digitoday

Odotetusta julkistuksesta tuli täysi farssi – yleisö buuasi pelintekijöille

Julkaistu:

Videopelit
Pelijätti valitsi väärän paikan mobiilipelijulkistukselleen. Pc- ja konsolipelaajayleisö ei arvostanut uutista.
Pelijulkaisija Blizzard Entertainmentin suunnitelmat julkaista uusi Diablo-peli BlizzCon-tapahtumassa viikonloppuna eivät menneet aivan suunnitellusti.

Kun kävi ilmi, että uusi Diablo Immortal on mobiilipeli, paikalla ollut yleisö tyrmistyi.

Kun pelin kehittäjät vahvistivat, että kyseessä on mobiilipeli, josta ei ole tulossa versioita muille pelikoneille, pelitiimi sai niskoihinsa yleisön buuaukset. Tilannetta vain pahensi se, että pelitiimi yritti vedota siihen, että ”kaikillahan on puhelin”.

Erikoinen kohtaus on nähtävissä alla olevilla videoilla. Ensimmäisessä yleisö buuaa pelintekijöille.Toisessa pelintekijöiltä kysytään, onko kyseessä huonosti ajoitettu aprillipila.Pelaajien ärtymys näkyy myös siinä, että Diablo Immortalin cinematic-traileri on saanut Youtubessa yli 377 000 alapeukkua. Plus-ääniä on 14 000.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Diablo Immortalin lisäksi Blizzard julkisti Nintendo Switch -version Diablo III:sta.

Peliyhtiö yritti paikkailla tilannetta Polygonin haastattelussa, jossa pelintekijät sanoivat kehittävänsä useampia Diablo-pelejä ja pyytävänsä ihmisiltä kärsivällisyyttä. Blizzardin mukaan mobiilipelin on tarkoitus tuoda pelisarja suurille massoille ja nuoremmille pelaajille.

Hack & slash -peligenreen kuuluva Diablo-pelisarja nauttii suurta mainetta peliharrastajien keskuudessa. Vuonna 1996 julkaistu Diablo sai kaksi jatko-osaa, Diablo II (2000) ja Diablo III (2012). Kaikki ovat saaneet laajennuksia, ja pelejä on myyty miljoonittain. Moni odotti BlizzConista pelisarjan uuden osan julkistusta tai uusioversiota vanhoista peleistä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt