Digitoday

Uudet iPhonet kaatoivat Telian nettikaupan

Julkaistu:

Apple
Operaattori Telian verkkokauppa kaatui aamupäivällä vilkkaan iPhone-ennakkomyynnin takia.
Applen keskiviikkona julkistamien iPhone-puhelimien ennakkotilaukset ruuhkauttivat Telian verkkokaupan tänään aamupäivällä. Jonkun aikaa tilausten teko ei onnistunut lainkaan.

– Uusien iPhone-puhelimien ennakkomyynti alkoi aamulla kymmenen aikaan, ja ensimmäisen rysäyksen aikaan verkkokaupassa oli puolisen tuntia tukkoistas, kertoo Timo Saxén Telian viestinnästä.

Aamulla alkoi iPhone XS- ja XS Max -puhelimien sekä Apple Watch Series 4 -älykellon ennakkomyynti. Kauppoihin laitteiden pitäisi tulla viikon päästä perjantaina.

Saxenin mukaan verkkokauppa saatiin taas toimimaan noin klo 11 aikoihin muun muassa ohjaamalla verkkoliikennettä uudelleen.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Applen iPhone-tilausten käynnistyminen on aiemminkin aiheuttanut kävijäpiikkejä Telian verkkokaupassa, ja ruuhkasta voisi päätellä, että myös Applen uusilla malleilla riittää kysyntää.

Uusien iPhonejen toimitukset ovat joinakin aiempina vuosina kestäneet tavanomaista pidempään, koska Apple ei ole toimittanut maahan puhelimia tarpeeksi nopeaan tahtiin. Saxen ei kuitenkaan tässä vaiheessa pysty vielä kommentoimaan tilausmääriä ja toimitusaikoja.

– Kysehän ei ole mistään tietystä yhdestä puhelinerästä, vaan niitä saadaan lisää, Saxen toteaa.

– Alamme vasta nyt saada kuvaa tilausmääristä, joten tilanne selviää vähitellen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt