Digitoday

Apple esitteli uudet puhelin- ja kellomallinsa: tässä ovat iPhone XS, iPhone XS Max ja iPhone XR

Julkaistu:

Teknologiajätti Applen uusissa puhelinmalleissa on entistä suuremmat näytöt.
Apple julkisti keskiviikkona entistä suurempia iPhone-puhelimia sekä älykelloja, joiden suunnittelu perustuu tällä hetkellä myynnissä oleviin malleihin, kertoo Reuters. Samalla yhtiö vahvisti Wall Street Journalin aiemman uutisen, jonka mukaan sen mallistoon olisi tulossa vain vähäisiä muutoksia.

Applella on ollut tapanaan käyttää puhelinmalliensa nimissä S-kirjainta silloin, kun niiden komponentteja on päivitetty parempiin ulkoasun säilyessä samanlaisena. Viime vuonna julkaistussa iPhone X:ssä puhelimen ulkoasua oli muokattu suuresti.


Keskiviikkona julkaistut uudet puhelimet ovat iPhone XS sekä suurempi iPhone XS Max, jonka näyttö on 6,5-tuumainen. Viime vuonna julkistetun X:n sekä uuden XS:n näytöillä on kokoa 5,8 tuumaa.

Lisäksi lanseerattiin kolmas puhelinmalli, 6,1-tuumaisella kaarevalla näytöllä varustettu iPhone XR, jonka kuori on valmistettu alumiinista.


Apple avasi lanseeraustilaisuutensa julkistamalla uuden kellosarjansa. Uudet kellot on niin ikään varustettu kaarevalla näytöllä, joka on 30 prosenttia suurempi kuin tämänhetkisissä kellomalleissa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Mitään todella käänteentekevää ei ole pöydällä. Kyse on siitä, että ihmiset saadaan siirtymään eteenpäin, sanoi Applen osakkeenomistajiin kuuluvan Capital Investment Counselin pääekonomisti Hal Eddins tuotelanseerauksia Reutersille.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt