Apple esitteli uudet puhelin- ja kellomallinsa: tässä ovat iPhone XS, iPhone XS Max ja iPhone XR

Teknologiajätti Applen uusissa puhelinmalleissa on entistä suuremmat näytöt.

Applen markkinointikuvassa nainen käyttää uutta iPhone XR:ää.

12.9.2018 22:59

Apple julkisti keskiviikkona entistä suurempia iPhone-puhelimia sekä älykelloja, joiden suunnittelu perustuu tällä hetkellä myynnissä oleviin malleihin, kertoo Reuters. Samalla yhtiö vahvisti Wall Street Journalin aiemman uutisen, jonka mukaan sen mallistoon olisi tulossa vain vähäisiä muutoksia.

Applella on ollut tapanaan käyttää puhelinmalliensa nimissä S-kirjainta silloin, kun niiden komponentteja on päivitetty parempiin ulkoasun säilyessä samanlaisena. Viime vuonna julkaistussa iPhone X:ssä puhelimen ulkoasua oli muokattu suuresti.

Uusien iPhone XS:n ja iPhone XS Maxin kokoero näkyy selvästi kuvassa.

Keskiviikkona julkaistut uudet puhelimet ovat iPhone XS sekä suurempi iPhone XS Max, jonka näyttö on 6,5-tuumainen. Viime vuonna julkistetun X:n sekä uuden XS:n näytöillä on kokoa 5,8 tuumaa.

Lisäksi lanseerattiin kolmas puhelinmalli, 6,1-tuumaisella kaarevalla näytöllä varustettu iPhone XR, jonka kuori on valmistettu alumiinista.

iPhone XR:n kuori on valmistettu alumiinista.

Apple avasi lanseeraustilaisuutensa julkistamalla uuden kellosarjansa. Uudet kellot on niin ikään varustettu kaarevalla näytöllä, joka on 30 prosenttia suurempi kuin tämänhetkisissä kellomalleissa.

– Mitään todella käänteentekevää ei ole pöydällä. Kyse on siitä, että ihmiset saadaan siirtymään eteenpäin, sanoi Applen osakkeenomistajiin kuuluvan Capital Investment Counselin pääekonomisti Hal Eddins tuotelanseerauksia Reutersille.

Kuvassa keskiviikkona julkistettuja uusia sarjan 4 kelloja.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?